Skocz do zawartości
Teska78iOn

Ktoś wyniósł moje fotki poza forum...

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Zouza pisze:

A ja miałam zgoła odmienną akcję - mój profil został zgłoszony jako fałszywy. I nie pomogły glosy znajomych, których tam właśnie poznałam. Poproszono mnie o zdjęcie weryfikacyjne i takie wysłałam - z kartką z nickiem, datą, a na zdjęciu moja noga w szpilce. I odrzucili :D Napisałam, że nie rozumiem dlaczego, skoro weryfikują użytkowników na podstawie zdjęcia fiuta i kartki, ale już mi admin nie odpowiedział. Widać chuje są w cenie ;) 

Czyzby zbiornik? Tam jak widze są dziiiwne zasady weryfikacji. Ja dostalam w przeciagu paru h, ale jak czytam innych wypowiedzi to czekają na to jak na wizyte u prezydenta? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZBIORNIK pod względem weryfikacji to kpina :) mam wrażenie że najczęściej są weryfikowane konta bez końcówki VIP a powód może być prozaiczny klient założy następny i wniesie opłatę.   

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...