Skocz do zawartości
Roman_K.

Wakacyjna fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Pojechaliśmy z żoną i 5 letnią córką na tygodniowe wakacje na Baleary. Pokoje w hotelu w którym jesteśmy mają zamiast balkonów wyjście wspólny hotelowy taras z leżakami i parasolami przed każdym z pokoi. W pokoju obok nas rezydują dwaj wiecznie wstawieni, hałaśliwi Niemcy w okolicach 30-tki. Tatuaże, kolczyki, koszulki klubów piłkarskich, czerwone od słońca i alkoholu twarze. Szybko zwracają uwagę na duże cycki i sterczące pod cienką białą koszulką sutki mojej żony i zagadują ją od razu jak wychodzimy na taras. Idziemy akurat z naszą 5 letnią córką na basen więc żona chwilę z nimi wymienia uprzejmości łamanym angielskim po czym żegna ich zalotnym "bye bye boys" i oddalamy się. 

Po dłuższej chwili żona mówi że musi wrócić się po olejek do opalania. Nie ma jej dobre 30 min. Wraca lekko zarumieniona, wesoła i przebrana w kostium bikini. Zauważam że jej ciało błyszczy się od olejku. Kładzie się na leżaku obok mnie mówiąc:

- poczęstowali mnie piwkiem i chwilę pożartowalismy. Trochę dużo sobie pozwalali. Zaproponowali że mnie posmarują tym olejkiem...

Uśmiecha się pod nosem po czym dorzuca od niechcenia:

- ...jak im najpierw obciągnę. 

Odwraca głowę w moim kierunku i patrząc mi w oczy z usmiechem kontynuuje:

- dlatego tyle mi zeszło, wiesz byli trochę wypici...

Wiem co znaczy to spojrzenie i ten usmiech. Poza tym patrząc na jej twarz widzę coś co wygląda na jasną smugę wodnistego balsamu do ciała rozmazanego u dołu policzka. Wpatruję się przełykając ślinę i czując błyskawicznie rosnącą erekcję. 

Kasia widząc moje spojrzenie siega leniwie dłonią do policzka i zbiera palcami spermę, po czym wkłada je do ust i oblizuje jak jakiś deser, po czym mruczy:

- oho, ale wpadka, ciekawe czy ktoś widział. Mówiłam że dużo sobie pozwolili. Chyba się skuszę też na kilka drinków u nich w pokoju wieczorem, kotku. Ogarniesz małą do spania?

Wygląda na to że przede mną bardzo relaksujący tydzień. Jak będziesz grzeczny to może żoneczka przyniesie ci od panów smaczny deserek jak wróci...

• Lubię 13
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co za czasy. A kiedyś to Wanda nie chciała Niemca i prędzej wskoczyłaby do basenu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...