Skocz do zawartości
welormit

Sportowy fetysz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i od razu przepraszam, jeżeli to nie jest temat do tego, ale jestem tu jeszcze nowy i staram się zaaklimatyzować.

Mam ostatnio taki fetysz, że chciałbym być w kolczastej klatce czystości (ze zwykłych korzystałem (małych i z dużej QIUI), ale problem jest taki, że jak się człowiek postara to parę godzin godzin jest w stanie mimo wszystko dojść), oddać klucz keyholderowi (jemu lub jej) z nadzieją, że będzie mnie zmuszał do ćwiczeń (nie ukrywam - przydałoby mi się zrzucić kilogramy). Bieganie, pływanie, spacery, ćwiczenia gimnastyczne w zaciszu domowym z różnego typu urozmaiceniami pokroju bezprzewodowych elektrycznych zabawek typu elektryczna, obroża, dildo oraz jeżeli to miało by być prywatnie to dodatkowo z kajdankami, linami, kneblem i innymi utrudniającymi ucieczkę rzeczami. Na końcu "sesji", gdybym wszystko dobrze zrobił - "trener" pozwoliłby mi dojść do niego (anal) albo za pomocą peginningu na mnie, podczas gdy ja byłbym ciągle związany z założoną klatką. Na koniec gdy dojdę - zdejmie klatkę, wyczyści i założy z powrotem, zabierając klucz na kolejne spotkanie następnego dnia.

Wydaję mi się, że to taki nietypowy fetysz ale zawsze o tym marzyłem by ktoś ze mną poćwiczył w taki sposób. Co o tym sądzicie?

P.S.

Jestem Switchem, więc lubię oba warianty i dominacji i uległości - włącznie z tym przypadkiem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...