Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zgodziła się

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy wyszedł cały czas ją lizalem i jego sperme spływającą po tylko i cipce. Wylizałem ją całą potem całowaliśmy się namiętnie gdy miałem jego sperme w buzi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy się całowaliśmy a on był w łazience. Było mega namiętnie. Mówiliśmy że się kochamy i ze było cudowanie. W trakcie zabrała mojego kutasa i pytała czy mi się podobało. Masowała jajka, spuściłem się o byłem dalej twardy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiła kochanie uwielbiam duże fiuty Ciebie też to jara. Jesteś moim kochanym Rogaczem. W momencie gdy skończyłem lizać cipke i miale wszystko w buzi gdy się lizalismy stwierdziła, że to będziemy często powtarzali. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kazałem się jej rozłożyć na łóżku i rozłożyć nogi. Kiedy wychodził z prysznica nasz znajomy stwierdził że musi poprawić i od razu w nią wszedł, jednak był w pół miękki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mega się nam to podobało. Kiedy wyszedł usiadł na kanapie, a żona kazała mi w nią wejść. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dosłownie po 3 minutach zalałem jej cipke. Było bosko. W trakcie doszła i się mega trzęsła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wszystkim poszliśmy wspólnie pod prysznic zostawiajac naszego gościa. W trakcie mega namiętnie się całowaliśmy i żona stwierdziła że jesteś super Rogaczem, a ona mega hotka. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszliśmy zapytaliśmy tomiego czy nie ma znajomych do zrealizowania naszej fantazji. Powiedział że przyjechał do Polski z 3 znajomymi, którzy też są w temacie o teraz też się umówili na spotkania cuckold. Zaproponował, że zapyta kolegów i zapytał czy jesteśmy otwarci na orgie też z innymi parami. Nasze oczy się mega otworzyły i zaczęliśmy sobie to wyobrażać orgia cuckold. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...