Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zgodziła się

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy skończyłem lizać cipke żony ona lizala i ssała jego kutasa. Skoczyła, ja też przerwałem. On zabrał nasze głowy, żeby się zbliżyły i całowały. Potem się położył i kazał żeby żona na nim usiadła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem poprosił żebym złożył jego kutasa w cipke żony. Był bardzo duży, kiedy leżała włożyłem go w jej cipke. W trakcie całowałem się z nią gdy ją posówał. Zapytał żony gdzie ma się spuscic. Spojrzała na mnie i powiedziała, że w cipce. Byłem zdziwiony i podniecony. Kiedy to mówiła bawiła się ręką moim kutasem. Mega mocno się podnieciłem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona popatrzyła na mnie i patrząc na mnie stwierdziła że mi się podoba. Nie lubiła analu. W trakcie powiedziałem żeby przerwali. Byli zdziwieni. On nie był zadowolony. Zabrałem żonę do lazienki ma rozmowę. Byłem przygotowany i miałem gruszkę do lewatywy. Powiedziałem, że zgodzę się na spust ale w tyłku. Kiedy rozmawialiśmy masz kolega do nas dołączył. Żona była zła ale potem się jej to spodobało. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszliśmy pod prysznic, ja zajolem się jej tyłkiem i go wyczyściłem,. A ona w tym czasie obciagala naszemu koledze. Potem poszliśmy do sypialni. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz kolega położył się na łóżku, a ja dosłownie nałożyłem żonę na jego kutasa. Na początku w cipke, a po czasie sama zabrała jego kutasa w rękę i zaczęła go wkładać w dupe. W trakcie patrzyła na mnie i pytała czy mi się podoba mając mojego kutasa w ręce. Kiedy już w niej był całowaliśmy się i trzymała mojego kutasa i pytała jak się podoba. Mówiła że uwielbia takie zabawy jak jestem Rogaczem. Kazała mi lizać cipke. Kiedy on bzykal ją w tylek ja lizalem jej cipke. Miała mega orgazm. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykal ją mega szybko. Zapytał czy tego chcemy. Żona stwierdziła że tak bardzo. Zrzucił ją z siebie. I wsadził kutasa w buzię. Kazał się położyć i lizać jej cipke w 69 kiedy w tym czasie mu obciagala. Byliśmy mega podnieceni i żona szybko doszła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno przyspieszył i żona miała kolejny orgazm w trakcie mówiła spuść się w mojej dupie, pragnę tego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przyspieszał, kazał jej powiedzieć że lubi jego kutasa. Zabrała jego głowę i zaczęli się całować, odpuściła spojrzała na niego i powiedziała, żeby spuścił się w dupie i żeby włożył go głęboko. Nie poznawałem żony. Była przeciwniczką anala. Przyspieszał i w końcu jego ruchy ustały... I się spucil nie wchodząc cały tylko tak żeby spływało na cipke. Potem znowu włożył go jednak w cipke, mocno przyspieszając doszedł w cipce pierwszy raz widziałem coś takiego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...