Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Zgodziła się

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to opowiadanie na podstawie naszych wspólnych fantazji. 

Z żoną znamy się już 9 lat i 6 lat jesteśmy po ślubie. Od zawsze byliśmy idealną parą, sex też był zawsze super, kochaliśmy się 3-5 razy w tygodniu. Po ślubie urodziło nam się dziecko po 2 latach drugie. Skupiliśmy się na rodzinie, jednak nasze życie łóżkowe podupadło. Żona skupiała się ma dzieciach co jest oczywiste. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnego wieczoru kiedy usiedliśmy porozmawiać zarzuciłem jej mało sexu. Sama odpowiedziała, że to przez natłok pracy przy dzieciach i ze mnie kocha i w rekapesate zrobiła mi loda. Pp wszystkim zaproponowałem, że do dzieci przyjedzie moja mama, a My będziemy mieli czas dla siebie. Żona bardzo się ucieszyła i stwierdziliśmy, że pojedziemy na weekend do Warszawy tylko w dwójkę. Byliśmy z Katowic więc chcielismy wyjechać troszkę dalej żeby odpocząć 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas pakowania pytała czy zabrać co specjalnego oprócz wysokich szpilek do łóżka. Powiedziałem, żeby mnie zaskoczyła. Tylko przytaknęła. Kiedy byliśmy w drodze zapytała mnie czy wchodzę na strony cuckold. Byłem zmieszany i zapytałem co to jest. Powiedziała, że są to strony o tematyce w której mężczyzn podnieca jak ktoś obcy bzyka partnerkę. Zrobiłem się mocno czerwony. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałem, że coś czytałem odnośnie tego. Żona powiedziała, że już dłużej ogląda moją historie przeglądarki i żebym nie kłamał. Wtedy złapała mnie za spodnie, rozpiela rozporek i wyciągnęła mojego kutasa. Powiedziała "kochanie nie denerwuj się mnie Tez to kręci" wtedy złapała go ustami i zaczęła obciagac. W przerwach opowiadając o cuckold. Pocałowała mnie i bawiła się tylko jajkami pytając czy chce żeby ją ktoś wyruchał, wyobraź sobie dużego kutasa w mojej buzi, cipce i dupie. Powiedziała, tak dupie chcę żeby ktoś mnie rozdziewiczył. Cały czas bawiła się jajkami i kutasem. Powiedziała, kochanie mnie też to podnieca ale warunek tylko w gumce i tylko obca osoba którą wyrwę w dyskotece, odpowiada Ci to. Odpowiedziałem że tak. Potem żona bawiąc się kutasem i jajkami powiedziała, że przeglądając co czytam sama zaczęła się nakręcać i też założyła konto na forum 

Byłem mega zdziwiony. Kiedy mówiła mi sprośne rzeczy nie wytrzymałem i się spuściłem. Wtedy zapiela mi rozporek i powiedziała że jestem idealnym mężem. Kiedy dojechaliśmy do hotelu porozmawialiśmy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznała się ze przeglądała historie przeglądanie, że zalogowała się na forum. I zaczęło ją to kręcić. Jedyna objelcja to że. Nie chciała czarnego tylko białego faceta. Dużo rozmawialiśmy skąd fantazja co i jak. Jednak sama mówiła że dużo czytała na ten temat, była na początku zdenerwowana jednak ja zaczęła zgłębiać temat spodobało się jej to. Zapytała czy chce być Rogaczem. Ja zapytałem się czy ona tego chcę. Odpowiedziała że z chęcią jeśli mam taką fantazję. Sama powiedziała kochanie zaskoczę Cię i przygotowałam niespodziankę, byłem bardzo podekscytowany. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała że na forum dodała swoje zdjęcia, oraz ogłoszenie odnośnie niespodzianki dla męża. Napisała że szuka białego bula na pierwsze spotkanie. Sama stwierdziła, że było to ciężkie wyzwanie, że wiele osób tylko pisało jednak prowadziła konwersacje z Tommy ze Stanów Zjednoczonych, który miał być w tym czasie w Warszawie służbowo. Miał on wysoka rangę na forum i był jednym z nielicznych białych facetów. Żona pokazała mi jego profil oraz zdjęcia na których miał swoją sylwetkę, kutasa oraz zdjęcia i filmy jak zbaawia się z parami. W opisie mial"only creampie cuckold " nie używał gumek. Byłem zmieszany powiedziałem żonie jak to widzi skoro nie bierze tabletek. Powiedziała że spokojnie, zrobiła badania on też i ze nie będzie się w niej spuszczał a to większa przyjemność. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem bardzo zaskoczony jej podejściem, ale zarówno mega podniecony. Kiedy poszła pod prysznic, kazała podać małą paczuszkę 

Okazało się że była w niej bielizna. Kiedy wyszła z laznieki miała na sonie mega krótka spódniczkę, czarne pończochy i wysokie szpilki na koturnie. Zapytała czy na pewno jestem na to gotowy. Pocałowałam mnie namiętnie i zapytała czy napewno chcemy tego samego. Złapałem. Ją za cipke i powiedziałem, że tak że mam nadzieję że w. Końcu będzie miała orgazm waginalny. Nie miałem małego. Kutasa miał 16 cm jednak żona nigdy nie miała orgazmu podczas penetracji jedynie poprzez lizanie cipki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stwierdziła że musi mi coś. Powiedzieć i że ma. Nadzieję że będę szczęśliwy. Byłem mega ciekawy. Powiedziała, że widziała co pisałem i co mnie kręci. Kochanie mam dla Ciębie dobrą wiadomość, nie znalazłam murzyna jak Twoja fantazja jednak Tommy ma 24 cm jest naprawdę duży. Już wiesz dlaczego kazałam Ci kupić taki duży wibrator, musiałam się na niego przygotować 

Wtedy mnie pocałowowala, spojrzała w oczy i powiedziała że mnie kocha. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem zaskoczony, żona po dzieciach miała słabe libido. Jednia stwierdziła, że chętnie spełni moją fantazje, bo wie że tego chcę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stwierdziłem, że. Wygląda mega wyzywająco. Pocałowała mnie z języczkiem i powiedziała że. On chcial żeby wyglądała jak kurwa, włożyła mi rękę w spodnie i stwierdziła że. Mi się też podoba. Pojechaliśmy do centrum żeby się z nim spotkać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...