Skocz do zawartości
parazhotwife

Niespodzianka

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu mam fantazje w której spędzamy z żoną wspólnie piątkowy wieczór oglądając  jakiś film w tv . Pijemy do tego wspólnie alkohol , moja żona lubi mocniejsze trunki :) Wieczór mija jak zawsze , rozmawiamy o wszystkim ,całujemy się … Nagle moja Hotka idzie do sypialni . Myśle sobie szykuje dla mnie jakiś sexowny strój , maluje oko . Czekam już dłuższa chwile , nagle wychodzi z błyskiem w oku :@ Patrzę na nią myśle sobie ze tak pięknie nie wyglądała już bardzo dawno , nagle okazuje sie ze nie idzie do mnie tylko do drzwi . Po czym wraca do sypialni jakimś mężczyzna . Przechodząc obok nawet na mnie nie spojrzała . Ja zostaje w salonie . Słucham jak moja ukochana suka jęczy , kochanka. Wybrała na pewno z dużym sprzętem . Wychodzę na papierosa , patrzę a tu roleta w sypialni nie zasłonięta . Podchodzę do okna i ich widzę , uwielbiam patrzeć jak się puszcza :) po jakiś 30 min zabawy Żonka odprowadza kochanka , po czym wraca do mnie . Podchodzi całuje mnie , jestem zaskoczony sytuacja a nagle dociera do mnie ze ma cała twarz i piersi od spermy :* pytam się czy dobrze się bawiła jak ma zalane usta i piersi . Na co moja ukochana mówi mi ze cipke tez ma zalana 

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...