Skocz do zawartości
OLIWKA i tomek

Wizyta kontrolna u seksownego ginekologa

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

A jak ładna pani stoi w budce z lodami to nie byłoby dla Ciebie problemem wieczne heheszkowanie, czy może zrobi też innego loda?

Proponowanie sexu w pierwszym zdaniu to głupota, w drugim już można ;) Teraz trochę rzadziej, inaczej heheszkuję niż jak byłem młodszy. O dziwo kiedyś heheszkowanie potrafiło mi przynosić efekty, kobiety potrafiły być chętne, mimo, że nie to było moim celem. Potrafi szybko wyjaśniać z kim mamy kontakt. Oczywiście to co Ty napisałaś to nie jest heheszkowanie a prymitywizm, który odstrasza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, doszłam do wniosku ze z ginekologiem trzeba jednak odpuścić gdyż to byłoby ewidentne wykorzystanie konkretnej osoby i jego zawodu.

Sądzę, że lepszym i bardziej ogólnym a nie personalnym wykorzystaniem innych do fantazji cuckoold może być:

1. zabranie rogacza na spacer w krótkiej spódniczce bez majtek po drodze przy której pracują napaleni budowlańcy

2. ta sama spódniczka i ruchome schody w galerii?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, OLIWKA i tomek pisze:

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, doszłam do wniosku ze z ginekologiem trzeba jednak odpuścić gdyż to byłoby ewidentne wykorzystanie konkretnej osoby i jego zawodu.

Sądzę, że lepszym i bardziej ogólnym a nie personalnym wykorzystaniem innych do fantazji cuckoold może być:

1. zabranie rogacza na spacer w krótkiej spódniczce bez majtek po drodze przy której pracują napaleni budowlańcy

2. ta sama spódniczka i ruchome schody w galerii?

Dajcie znać jak będziecie realizować którąś z tych fantazji! Zatrudnię się nawet na budowę na jeden dzień! 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...