Skocz do zawartości
OLIWKA i tomek

Wizyta kontrolna u seksownego ginekologa

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby uścislić - pomysł @rita jest dla mnie jak najbardziej w porządku. Karmimy się fantazją, ale lekarzowi pozwalamy zachować pełen profesjonalizm i możliwość skupienia się na rzetelnym badaniu. @OLIWKA i tomek USG dopochwowe oraz USG piersi, cytologia, wywiad... W domu rozwińcie to sobie jak Wam się tylko podoba.

Piszę to jako osoba, która doznawała uniesień erotycznych chociażby na rzeczonym fotelu ginekologicznym, ale nie w sytuacji, gdy rzeczywiście chodziło o moje zdrowie. Wszystko można sobie poustalać tak, by ograniczyć ewentualne kwasy do minimum.

Jeśli natomiast odczuwałam coś erotycznego podczas realnych badań czy zabiegów (zdarza się...) - nie dzieliłam się tym z lekarzem zdając sobie sprawę, iż wiedza o moich przeżyciach nie jest mu potrzebna dobrego wykonywania swojej pracy.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, niektóre mnie napaliły na wizytę a inne wręcz przeciwnie zniechęciły do tego pomysłu.

Od samego początku nie chciałam aby lekarz cokolwiek odczuł z mojej strony, bardziej chodziło mi o rozbudowanie relacji hotka-rogacz.

Sama już zgłupiałam i nie wiem czy nie odpuszczę tematu.

Absolutnie nie chce nikogo narazić  na stres, zakłopotanie itp.

Czy naprawdę uważacie, że sexy strój, makijaż, perfumy, idealnie przygotowane ciało, oraz lekko nabrzmiała łechtaczka od pobudzania językiem jest przegięciem w tej sytuacji?

Rogacz mógłby czekać na poczekalni, ale teraz myślę że całe to przedstawienie nie ma sensu.

O.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy drobny szczegół: garderoba (np. żakiet, delikatnie odchylający się podczas wywiadu, stawiania i podnoszenia torebki), sygnały w i na ciele będą na tyle subtelne, że dla lekarza nie będzie to stanowiło czegoś nie stosownego. A dla Was będzie to ciekawe doświadczenie ,rozpoczynające i kończące się w domu. 

Moim zdaniem dla wspólnego rozwoju relacji warto. A gabinet, lekarz będą jedynie scenografią jednej ze scen tej sztuki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, OLIWKA i tomek pisze:

[...] Czy naprawdę uważacie, że sexy strój, makijaż, perfumy, idealnie przygotowane ciało, oraz lekko nabrzmiała łechtaczka od pobudzania językiem jest przegięciem w tej sytuacji?

Rogacz mógłby czekać na poczekalni, ale teraz myślę że całe to przedstawienie nie ma sensu.

O.

Jestem rogaczem i bardzo bym chciał, żeby moja Żona tak właśnie zrobiła - skręcało by mnie z zazdrości - i chyba właśnie o to chodzi :) zresztą - mieliśmy podobną sytuację z tym, że lekarzem był mój znajomy :) inna specka ale to już szczegóły. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że nikt nie przyjął tu założenia, że lekarz może być orientacji homoseksualnej lub być aseksualny ?

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rita pisze:

Widzę że nikt nie przyjął tu założenia, że lekarz może być orientacji homoseksualnej lub być aseksualny ?

Bo z fantazjami jest tak, że musi się wszystko zgadzać i być po naszej myśli.. Dlatego w tym konkretnym przypadku lekarz nie ma prawa być aseksualny i homoseksualny - koniec kropka ?.

P. 

• Lubię 3
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już późna pora ale postaram się w skrócie opisać jak ja to widzę. Mianowicie nie podoba mi się bawienie innymi osobami, w pewien sposób wykorzystywanie ich. W tym przypadku chodzi mi o lekarza. Uważam, że najgorszą rzeczą jaką można mu zrobić to jest dziwne zachowanie, prowokowanie. Pewnie się z tym czasami spotyka i może mu się to nawet pod pewnymi względami podobać ale oferuje mu się huśtawkę emocjonalną. Może mieć przy tym duże obawy o intencje, których nie zna a może mu grozić np. pomówienie o molestowanie. Dlatego uważam, że jak ktoś wpada na takie pomysły to już lepiej podpowiedzieć komuś o co chodzi, dać mu wybór.
Dwa przykłady z mojego życia związane z tematem:
1. Kiedyś jedna dziewczyna "rzuciła" się nagle na mnie i zaczęła mi szybko rozpinać rozporek, chciała uprawiać ze mną sex. Byłem kompletnie zaskoczony sytuacją i najzwyczajniej zacząłem ją odpychać i pytać się o co jej chodzi. Po chwili rozmowy powiedziała, że chciała mi zrobić niespodziankę. Byłem wkurzony bo miałem na to ochotę ale brak wcześniejszych sygnałów, uświadomienia, że coś planuje wszystko rozwalił.
2. Znajoma zapytała wprost moją żonę czy może ze mną pójść do łóżka. Żona akurat odmówiła, była zaskoczona pytaniem ale wszystko było ok. Sprawa szybko się wyjaśniła, nie było niedomówień, każdy wbrew pozorom był zadowolony mimo braku akceptacji. Sprawa była jasna.

@Sailor&Lula
> Po latach trafiania na klientów sugerujących, że ładna pani mogłaby pomasować też gdzieś indziej, jej zapał do leczenia dotykiem nieco osłabł.

Znam masażystkę co sama o tym wspominała, że są masaże erotyczne i nie widziała problemu w rozmowie o tym mimo, że ona takich nie wykonuje. Już wydaje mi się gorzej jakby ktoś zaczął coś próbować wymusić bez pytania, rozmowy. Może właśnie tak było, że próbowali coś zdziałać tylko ona wprost tego Ci nie powiedziała a jedynie wspomniała o rozmowach.

@OLIWKA i tomek
> Od samego początku nie chciałam aby lekarz cokolwiek odczuł z mojej strony

Jeżeli tak to zmienia to postać rzeczy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.05.2022 o 14:40, Janek12 pisze:

Kobieta, która ma ochotę przekroczyć pewne granice powinna najpierw o tym powiedzieć lekarzowi.

Dzień dobry, chciałabym z panem przekroczyć pewne granice. Gotowy byłby uznać, że ta kobieta chce uciec z ginekologiem od męża do ciepłych krajów.  Raczej kierowałbym się intuicją, drobną dwuznacznością słów, gestów. Grą na wyczucie, gdzie w sytuacji jeśli napotykamy ścianę która nic nie rozumie (lub udaje że nie rozumie czyli NIE CHCE rozumieć), to odpuszczamy sobie całość fantazyjki. Jest tu na forum chlebem powszednim tematyka "kuszenia" osób trzecich i hmmmm "wykorzystywania" ich do swoich własnych uciech. Kurierzy, monterzy, budowlańcy. Wystarczy tylko poszukać w starszych tematach. Ginekolog to chyba jest taka klasyka gatunku, bo tam się na dzień dobry odziera z intymności i ciężko jest się w tą intymność z powrotem ubrać. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.05.2022 o 15:51, OLIWKA i tomek pisze:

Czy naprawdę uważacie, że sexy strój, makijaż, perfumy, idealnie przygotowane ciało, oraz lekko nabrzmiała łechtaczka od pobudzania językiem jest przegięciem w tej sytuacji?

Tak się zastanawiam, jak zareaguje lekarz, jak na rutynową wizytę usiądzie mu pacjentka z objawami podniecenia i w "ciekawym" stroju :lach:

W swoim zawodowym życiu widział pewnie już nie jedno i zachowa się profesjonalnie, choć cała sytuacja może go wprawić w zakłopotanie.

Obstawiam się, że odpowiednia "labelka" może zostać przypięta do pacjentki i zmienić jego neutralny stosunek do pacjentki w przyszłości. Trudno przewidzieć efekty.

Może istnieć także opcja iż lekarze w tej klinice mogą dzielić się takimi "kwiatkami" na kawie i  można spodziewać się, że story może krążyć po klinice za pacjentką.

Ale to tylko teorie spiskowe ;)

W mojej ocenie, samą wizytę sprowadził bym w tym wypadku do tego czym jest, bez naruszania stosunku lekarz-pacjent.

To nie np.dentysta czy internista, gdzie można zaszaleć ze strojem a objawy podniecenia zachować dla siebie...?

W sferze z partnerem, można pokusić się o fantazje związane z prowokowaniem lekarza i potencjalnymi tego następstwami.

Jak już było wcześniej napisane, cala otoczka przygotowania do wizyty już może stworzyć klimat. Można też podsycić go wiadomościami sugerującymi co się wydarzy (jeszcze przed wizytą) i wieloznaczną ciszą czy zdawkową informacją bezpośrednio po wizycie. Sugestią i niedopowiedzeniami zbudować scenariusz, który fizycznie się nie wydarzył ale w głowie partnera będzie żył swoim życiem. Wszak przy nie wyprowadzeniu go z domysłów, jego wyobraźnia do czasu powrotu do domu będzie intensywnie pracować ;)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.05.2022 o 03:08, Janek12 pisze:

Znam masażystkę co sama o tym wspominała, że są masaże erotyczne i nie widziała problemu w rozmowie o tym mimo, że ona takich nie wykonuje. Już wydaje mi się gorzej jakby ktoś zaczął coś próbować wymusić bez pytania, rozmowy. Może właśnie tak było, że próbowali coś zdziałać tylko ona wprost tego Ci nie powiedziała a jedynie wspomniała o rozmowach.

A jak ładna pani stoi w budce z lodami to nie byłoby dla Ciebie problemem wieczne heheszkowanie, czy może zrobi też innego loda?

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...