Skocz do zawartości
Lathe Biosas

Czy są na forum samotne Panie hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem niżej taki sam temat dotyczący samotnych rogaczyc 

Pomyślałem że warto zapytać Panie o to samo 

Nie wiem czy jest taki temat a jeśli tak to sry

Są na forum samotne Panie hotki które szukają rogacza poza oczywiście kochankiem????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, on46ult pisze:

Widziałem niżej taki sam temat dotyczący samotnych rogaczyc 

Pomyślałem że warto zapytać Panie o to samo 

Nie wiem czy jest taki temat a jeśli tak to sry

Są na forum samotne Panie hotki które szukają rogacza poza oczywiście kochankiem????

W czasie jak jestem na forum, to trochę takich kobiet już się przewinęło. Tak więc bywają;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, Druh. pisze:

W czasie jak jestem na forum, to trochę takich kobiet już się przewinęło. Tak więc bywają;)

No na pewno 

Domyślam się 

Może i teraz tutaj jakaś Pani zaszczyci nas swoją obecnością 

Czego wszystkim i sobie życzę 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, on46ult pisze:

"Samotne panie hotki" zawsze na forum były, są i pewnie będą a czy szukają rogacza to już zależy od tego jak sprawę nazwiemy. Czym innym jest bowiem aktywne szukanie a czym innym otwartość na związek jeżeli trafi się odpowiedni i ciekawy kandydat do takowego

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ok w sumie to nie potrzebnie napisałem że Pani szuka rogacza, jakoś tak z rozpędu 

Każdy czegoś szuka 

Jedni ciała 

Inni wyobraźni 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...