Skocz do zawartości
Matt2233

Potrzebuje pomocy/rozwiania wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio u mnie sporo sie dzieje. Razem z żoną podczas seksu rozmawiamy o wprowadzeniu kogoś do naszego łóżka. Raczej będzie to para i raczej bedziemy podążać w kierunku swingu. To tak po krótce. Co do pomocy to chciałbym a byście napisali co u Was w związku sie zmieniało po wprowadzeniu kogoś do Waszej alkowy. Na plus jak i na minus. Prosze o żetelne informacje pary gdyż ja to tylko znam z poziomu bulla

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Matt2233 prawda jest taka, że dziać może się wszystko i na plus i na minus, bo jest bardzo wiele niewiadomych. Okiełznanie emocji swoich, zrozumienie emocji partnera, znalezienie rozwiązań i warunków takich, w których Wam obojgu będzie komfortowo jest chyba kluczowe. Najlepsze co możecie zrobić to rozmawiać, ale nie fantazjować, tylko rozmawiać szczerze o Waszych oczekiwaniach, granicach, o plusach i minusach dla Was samych. Warto też słuchać partnera. Wiem, że banały, a jednak to najważniejsze, żeby wyszło Wam to na plus ? Powodzenia!

Maniurka

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, ComamocManiurki pisze:

Najlepsze co możecie zrobić to rozmawiać, ale nie fantazjować, tylko rozmawiać szczerze o Waszych oczekiwaniach, granicach, o plusach i minusach dla Was samych. Warto też słuchać partnera. Wiem, że banały, a jednak to najważniejsze, żeby wyszło Wam to na plus ? Powodzenia!

Maniurka

Odniosę się do wypowiedzi Maniurki. Jak dla mnie  ma Ona 100% racji pisząc, że najważniejsza jest rozmowa, ale również to żeby słuchać siebie nawzajem. Według mnie są to kluczowe składniki zarówno udanego związku jak i wszelkich relacji cuckold. 
Gdybym nie słuchała mojego męża, gdybym nie znała jego wątpliwości, ale również gdybym nie wiedziała co mu się podoba to nie byłoby nas teraz w miejscu w którym jesteśmy. Najważniejsze żebyście nie robili nic wbrew sobie. Żebyście nie czuli się do niczego zobowiązani, albo co gorsza przymuszani. Takie relacje, według mnie, powinny dodawać skrzydeł i endorfin. 
Powodzenia Wam życzę ?.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzilo mi raczej jak zmieniło sie Wasze życie po takim spotkaniu. Czy po pierwszym spotkaniu np było cos nie tak. Jakieś pretensje czy coś. Czy może wręcz przeciwnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po naszym pierwszym „łóżkowym spotkaniu” nie było pretensji, niedomówień. Była euforia i chęć na więcej ?. Ale to wszystko właśnie dlatego, że nic tak naprawdę nas nie zaskoczyło. Mieliśmy wszystko „przegadane” z mężem. A w razie jakiegokolwiek dyskomfortu jednego z nas liczyliśmy się z rezygnacją. 
Trafiliśmy jednak z @ifeniks na odpowiedniego Partnera do naszego trójkąta. I tak rozpoczęliśmy naszą trwającą przygodę ?
Byliśmy naprawdę pewni tego co robimy. To dało nam siłę i dzięki temu nie popłynęliśmy ?
Mało tego, te pierwsze doświadczenia pozwoliły nam z mężem odkryć siebie nawzajem na nowo ?

• Lubię 1
  • Kwiatek 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, sasiadka pisze:

Po naszym pierwszym „łóżkowym spotkaniu” nie było pretensji, niedomówień. Była euforia i chęć na więcej ?. Ale to wszystko właśnie dlatego, że nic tak naprawdę nas nie zaskoczyło. Mieliśmy wszystko „przegadane” z mężem. A w razie jakiegokolwiek dyskomfortu jednego z nas liczyliśmy się z rezygnacją. 
Trafiliśmy jednak z @ifeniks na odpowiedniego Partnera do naszego trójkąta. I tak rozpoczęliśmy naszą trwającą przygodę ?
Byliśmy naprawdę pewni tego co robimy. To dało nam siłę i dzięki temu nie popłynęliśmy ?
Mało tego, te pierwsze doświadczenia pozwoliły nam z mężem odkryć siebie nawzajem na nowo ?

Czyli u Was na plus. Właśnie o  to mi chodziło. Dziękuję serdecznie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...