Skocz do zawartości
Verus Servus

Obrzezanie

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu jestem w relacji z dominującą kobietą. Wczoraj rozmawialiśmy o swoich fantazjach i powiedziała mi, że życzyłaby sobie, abym przed założeniem chastity belt, dokonał pełnego obrzezania, ponieważ bardzo podobają jej się takie penisy. Stąd moje pytanie: czy któryś z panów miał już do czynienia z tego typu zabiegiem i mógłby się podzielić doświadczeniami z tym związanymi?

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Gentle_man pisze:

a może kastracja ?

Serio? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Gentle_man pisze:

jeśli działa to nie majstruje się przy sprzęcie :)

Jego interes gdzie sobie będzie majstrował, autor pytał zupełnie o co innego...?

Jednym wszystko działa i chcą się doskonalić ,na swój własny sposób-bo mogą. A innym  nie działa noga, ręka albo jakaś część mózgu  i nic z tym nie robią-bo nie muszą. 

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji stulejki, musialem wykonac taki zabieg. I po okolo 2latach stwierdzam , ze jest lepiej. nie tylko pod wzgledem higienicznym. Minus to gojenie po zabiegu. Mniej wiecej miesiac bez zadnej aktywnosci seksualnej (chociaz, czy to minus?).  No i erekcje kilka dni po zabiegu, tez nie naleza do przyjemnych, oraz szwy, wbijajace sie w żołądź( zakladaja takie, ktore sie rozpuszczaja, po ok. miesiacu, ale na poczatku dokuczaja i to bardzo). I na koniec dodam, iz sporo bylo pacjentow, którzy wykonywali sobie zabieg, nie ze wskazan lekarza. Reasumujac- polecam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, jaracz pisze:

Przy okazji stulejki, musialem wykonac taki zabieg. I po okolo 2latach stwierdzam , ze jest lepiej. nie tylko pod wzgledem higienicznym. Minus to gojenie po zabiegu. Mniej wiecej miesiac bez zadnej aktywnosci seksualnej (chociaz, czy to minus?).  No i erekcje kilka dni po zabiegu, tez nie naleza do przyjemnych, oraz szwy, wbijajace sie w żołądź( zakladaja takie, ktore sie rozpuszczaja, po ok. miesiacu, ale na poczatku dokuczaja i to bardzo). I na koniec dodam, iz sporo bylo pacjentow, którzy wykonywali sobie zabieg, nie ze wskazan lekarza. Reasumujac- polecam

To ja może dodam, że są bezszwowe techniki operacyjne. Warto dowiedzieć się gdzie w okolicy je stosują. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.04.2022 o 11:45, jaracz pisze:

Dziękuję za opinię. Na pewno się przyda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ja poddałem się takiemu zabiegowi obrzezania i po 9 miesiącach stwierdzam że była to moja najlepsza decyzja jaką podjąłem szkoda tylko że tak późno. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parę lat temu obrzezalem się, co ciekawe też pod sugestią ówczesnej partnerki (chociaż to nie był ,,wymóg,, ?) Ja polecam. Zrobiłbym to jeszcze raz beżz niczyich sugestii. Jak coś to więcej napisze na priv. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...