Skocz do zawartości
bluffpit

Trójkąt

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, z racji że jest jestem młody( 25 lat ) I wielu rzeczy nie było mi jeszcze dane spróbować, to dość często na nie fantazjuję. Ostatnimi czasy jedna z nich dość często pojawia się w mojej głowie i spędza mi sen z powiek :)

Mianowicie jest to fantazja w której wraz z moją młoda dziewczyną z którą jesteśmy w związku ponad rok i fazie wyznawania sobie tych bardziej skrytych fantazji. Fantazji do których wczesniej nie mieliśmy odwagi się przyznać i których wcześniej się wstydziliśmy. Moja dziewczyna przyznaje się do fantazji o trójkącie. Zgadzam się bez wahania, I od razu przystępujemy do szukania odpowiedniego ogłoszenia w internecie. Po długich poszukiwaniach napotykamy ogłoszenie młodej, wysportowanej pary w naszym wieku. Moja dziewczyna zaczyna sie uśmiechać do mnie i domyślając się już wcześniej moich cuckold-owych fantazjach mówi do mnie" no co przecież nie mówiłam że to ma być trójkąta z tobą "

No i tutaj pojawiają się moje pytania ( tak, niestety będzie ich kilka ?)

- czy ktoś z was brał udział w takim trójkącie gdzie to wasza kobieta była tą "trzecią" ?

-czy emocje z oddania swojej parterki do trójkąta z inną parą były inne niż te przy oddaniu partnerki kochankowi sam na sam( z punktu widzenia osoby która nigdy tego nie doświadczyła, wydaje mi się że oddając dziewczynę to trójkąta z inną parą nie ma aż takiej dużej zazdrości) 

- czy jeżeli braliście udział w takim trójkącie to informowaliście daną parę że jesteście w związku i podnieca to waszego partnera 

- jak zareagowała para na to że jesteście w związku i umawiacie się na trójkąta z inną parą ( chodzi tu że nie wszyscy muszą wiedzieć czym jest cuckold ) 

Jeśli taki lub podobny temat już się pojawił to z góry przepraszam, ale albo takiego nie ma albo jestem słabym poszukiwaczem :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, bluffpit pisze:

czy ktoś z was brał udział w takim trójkącie gdzie to wasza kobieta była tą "trzecią" ?

Chyba nie do końca rozumiem pytanie. Jeżeli mowa o braniu udziału w trójkącie to z definicji jest to udział aktywny czyli w tym wypadku byłyby to bardziej czworokąt. Chyba że pytanie było o to czy "wasza kobieta dołączała do pary w trójkącie" to tak ;)

czy emocje z oddania swojej parterki do trójkąta z inną parą były inne niż te przy oddaniu partnerki kochankowi sam na sam

Myślę że to kwestia bardzo indywidualna. U jednych będą podobne lub wręcz identyczne a u innych skrajnie odmienne

jak zareagowała para na to że jesteście w związku i umawiacie się na trójkąta z inną parą

Z zasady nie umawiamy się z osobami które "nie wiedzą" ale otwarci i wyluzowani ludzie tak też właśnie powinni zareagować 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...