Skocz do zawartości
Leonardo Rozkoszy

Sexting

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym się dowiedzieć, jakie są  wasze doświadczenia i odczucia w stosunku do sextingu?  Ze swojej strony dodam że stosowanie sextingu z innymi kobietami nakręca mnie do działania ze swoją partnerka i obydwoje czerpiemy z tego korzyści 

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zawsze działa ;) polecam szczególnie snapa

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkich to nakręca i jak dla mnie "cienki" sposób na prawdziwe "podniety". Wątpię czy przy w miarę "otwartych" związkach na obojga partnerów jednakowo to działa. Stwierdzenie, że "zawsze to działa" dotyczy raczej facetów. Nie generalizuję bo zapewne są i wyjątki u kobiet.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy te znajomosci z innymi kobietami rozwijasz później jakoś czy zawierasz tylko w celu sextingu, by się nakręcić na seks z partnerka?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.03.2022 o 19:13, Emotion seeker pisze:

Wątpię czy przy w miarę "otwartych" związkach na obojga partnerów jednakowo to działa. Stwierdzenie, że "zawsze to działa" dotyczy raczej facetów. Nie generalizuję bo zapewne są i wyjątki u kobiet.

Generalizujesz i to mocno, albo nie wiesz o czym mowa. Kobiety uprawiające sexting i czerpiące z tego mocną podnietę, to nie takie wyjątkowe okazy. Śmiem twierdzić, że jest nas tak samo dużo jak mężczyzn. 

Bo sexting, to nie tylko sprośne sms'owe i mms'owe konwersacje z obcymi ludźmi, ale również pomiędzy partnerami.

Ty i @Seline nigdy nie wysyłaliście sobie erotycznych smsów czy mmsów, które tak samo nakręcały Ciebie jak i ją?  Śmiem również twierdzić, że większość par, jak nie wszystkie na tym forum, uprawiały tego rodzaju "grę wstępną" lub w ten sposób umilały sobie dłuższe rozstania.

Moja wieloletnia znajomość z przyjacielem rozpoczęła się od tzw. sextingu. W ten sposób odkrywaliśmy swoje seksualne upodobania, a potem tak umilaliśmy sobie kilkumiesięczne rozłąki. I do tej pory tak się nakręcamy, mimo iż widujemy się często i regularnie.

Ja i @skrzat również nadal się tak bawimy. Gdy jesteśmy w pracy, gdy jestem u przyjaciela, gdy jesteśmy na imprezach, zlotach, a nawet gdy jesteśmy w naszym mieszkanku i dzieli nas tylko ściana, bo on poszedł do kuchni np. zaparzyć mi herbatę :)

• Lubię 6
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.02.2022 o 23:44, Leonardo Rozkoszy pisze:

Witam, chciałbym się dowiedzieć, jakie są  wasze doświadczenia i odczucia w stosunku do sextingu? 

W okresie nastoletnim bywało ostro, na tyle że musiałem sępić od babci na kartę doładowującą IDEA POP ^^

Obecnie to raczej wolę flirtować, dic.pic w życiu nie wysłałem, a od kochanek też wolę np dostawać bardziej subtelne zdjęcia. 

A z żoną to bardziej opiera się na komentowaniu zdjęć i dopytywaniu z jej spotkań.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Elem pisze:

a od kochanek też wolę np dostawać bardziej subtelne zdjęcia. 

Subtelne czy nie, to zawsze fotki z podtekstem erotycznym.

Sexting, to nie tylko typowe mięso. Czasem to delikatne łechtanie umysłu :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...