Skocz do zawartości
olivier

Ranek

Rekomendowane odpowiedzi

Taca jest lekka, dwie kawy i talerzyk z finezyjnymi kanapkami. Kładę ją jednak na podłodze, żeby nie ulać ani kropelki z Twojego kubka. Napełnionego do pełna tak jak lubisz. Zresztą ręce mi drżą i serce wali jak młot. Za drzwiami sypialni jest cisza. Zresztą jak tylko wszedłem do domu nie mogłem się opanować i zrobiłem kilka schodów schodami do góry i także nie słyszałem nic. Robię głęboki oddech i pukam delikatnie. Nic. Po chwili pukam drugi raz. Zza drzwi dobiega szelest pościeli i słyszę Twój głos –„możesz wejść” . Uchylam drzwi podnoszę tacę i stoję naprzeciw łóżka.  Ty podnosisz się, siadasz i opuszczasz nogi na podłogę. Jesteś zupełnie naga. Na twarzy lekko rozmazany po nocy mocny makijaż.  Twój partner za tobą także podnosi się opierając na łokciu i patrzy na mnie ciekawie. Widzimy się pierwszy raz. Podnosisz ręce w górę, prężysz się, przeciągasz mrucząc i ziewając rozkosznie. Od wydepilowanego krocza po udzie spływa Ci stróżka białego płynu. Wyglądasz pięknie!

-„Podejdź bliżej”- mówisz rozkazująco.

Podchodzę starając się omijać porozrzucane na podłodze części garderoby a Ty ponosisz nóżkę, tę z łańcuszkiem z kluczykiem na kostce i stópką sprawdzasz czy mam ‘to" na swoim miejscu. Kilka kropel kawy wylewa się z twojego kubka.

-„ Ty niezdaro” - sforujesz mnie ironicznie. „Postaw tackę” na szafce i wynoś się. Twój partner podsuwa się do Ciebie, obejmuje od tyłu twoje piersi i zaczyna całować Cię po szyji.

-„No, na co czekasz? On jeszcze będzie mnie pieprzył, dłuuuuugo” – cedzisz akcentując mocno ostatnie słowa. – „no już, uciekaj, zadzwonię…”

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...