Skocz do zawartości
Witek

Walentynki : )

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkanie żeby z kochankiem w Walentynki ... Czy to dobry pomysł ? Może ktoś próbował ? Mnie to kręci 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy od indywidualnego podejścia i tego na ile ważne są dla kogoś walentynki. Dla mnie np to dzień jak każdy inny więc i czemu nie miałoby być spotkań w tym dniu jeżeli każdemu tak pasuje. Z kolei gdy jest to dla kogoś ważna data a relacja cuckold zakłada u niego poniżanie rogacza i inne formy psychicznego masochizmu, spotkanie w walentynki może być dodatkowo stymulujące.

Do tego oczywiście potrzebny jest też ogarnięty kochanek który za dużo sobie nie pomyśli :)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat przywiązuję wagę do takich rzeczy. Prezent mógłbym dostać tuż przed okresem walentynkowym (wiadomo że nie zawsze uda się świętować dokładnie w ten dzień) ale już w same walentynki chciałbym żebyśmy skupili się tylko na sobie.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...