Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Maksymalne poniżanie rogacza lubicie tak?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wraz z żoną mamy fantazje żeby po zrobieniu loda Billowi przez moja żonę Bull kazał zonie dać mi namiętnego buziaka z pełnymi ustami jego spermy co wy na to podnieca nas ta mysl

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następna fantazja związana z upokorzeniami rogacza to Bull bierze żonę od tyłu na pieska rogacz leży pod zona z pasem cnoty na kutaski liże cipkę podczas gdy Bull rucha w kondonie gdy Bull dochodzi zdejmuje kondona i wkłada rogaczowi do buzi i każe zjeść jego zawartość i pokazać czystego gdy rogacz wykonuje polecenia żona się śmieje i mówi i jak piesku poczułeś wkoncu jak smakuje prawdziwy facet?i daje mu płaska za i każe usiąść obok bo ona będzie się pieprzyć z bullem i mówi a ty patrz i się ucz zobacz jak mi dobrze od dziś będziesz zawsze uległym pieskiem a ja zrobię to z większą ilością bulli żebyś zobaczył jak żona zostaje ostro wyruchana i zaspokojona a teraz zrób nam drinka i podaj .lubisz to prawda piesku podnieca cię widok żony z innym ?od dziś będzie tak często ?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Upokorzenie rogacza to jest najlepsze co może w tym być :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.02.2022 o 06:01, Janek12 pisze:

Upokorzenie rogacza to jest najlepsze co może w tym być :)

Dokładnie :) A niektórzy na tym forum , starzy wyjadacze głównie , sttasznie się bulwersują na określenie "upokorzenie" . Uważają , że skoro jara to dwie strony , to nie jest to upokorzenie , ALE nie są w stanie zrozumieć , ŻE WŁAŚNIE UPOKORZENIE ROGACZA jako takie , jest podniecające - to właśnie kwintesencja cuckoldu - i nie ważne czy jest się w temacie 100lat , czy 1 dzień ( ja jestem akurat jakieś 4lata ) - to trzeba czuć .

• Lubię 2
  • Facepalm 5
  • Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...