Skocz do zawartości
Raist

Niespodziewanie wystrzałowe wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Nikogo nie olałem (dzięki Druh za zrozumienie)

Jak zacząłem pisać byłem na zwolnieniu, bo zerwałem więzadło w kolanie na nartach i miałem mnóstwo czasu. Potem wróciłem do pracy i zwyczajnie go teraz brakuje. Kolejny dzień opowiadania jest już prawie gotowy.

Zresztą nie mam się co tłumaczyć. Piszę jak mam czas i możliwości. Jak ktoś chce niech czyta, jak nie to nie.

Pozdrawiam

• Lubię 9
  • Dziękuję 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, on27on27 pisze:

Obym tym razem nie miał racji ;)

Ja Bym Był autorem i czuwał takie komentarze jakie ty tu dajesz to na pewno by mnie to nie motywowało do dalszego pisania. Więc jeśli autor porzuci to opowiadanie to będzie to również twoja wina. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja POWAŻNIE mam nadzieje ze nie mam racji, bo to świetbe opowiadanie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, on27on27 pisze:

Ale ja POWAŻNIE mam nadzieje ze nie mam racji, bo to świetbe opowiadanie. 

Robimy tą dyskusją straszny offtop. Natomiast jeżeli poważnie masz nadzieję że nie masz racji to znaczy że cały czas twoje zdanie na ten temat jest takie jakie przedstawiłeś tutaj kilka postów wcześniej. A tak jak ci napisałem było ono krzywdzące i niesprawiedliwe. Więc jeśli masz w ten sposób komentować to lepiej nie komentuj wcale. 

@Raist ja jak moi przedmówcy również nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Ale poczekam sobie spokojnie. Bo takie wyczekane smakuje zawsze dużo bardziej. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się @Druh., że stanąłeś w obronie autora. Tak jak napisałeś nikt tu nie ma żadnych zobowiązań wobec innych forumowiczów i jakieś teorie, że autorzy celowo nie dokańczają opowiadań są mało poważne. Po prostu ludziom brakuje czasu, lub weny. Przeczytanie tekstu zajmuje dużo mniej czasu niż jego napisanie i o tym wiele użytkowników tego forum zapomina.

@Raist jeżeli pisanie sprawia Ci przyjemność to kontynuuj. Wiele osób na pewno to doceni. Jeżeli nie masz jednak czasu lub motywacji to po prostu zachowaj dystans do nachalnych odpowiedzi. :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Druh. jeszcze raz dzięki za wyrozumiałość. Doceniam.

@Robeks miło mi, że tu zaglądasz. Czytałem Twoje opowiadania z wypiekami na twarzy... i różnymi innymi reakcjami ciała ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...