Skocz do zawartości
Zenek

Wyobraź sobie że wracasz do domu i widzisz...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.09.2022 o 23:33, Zenek pisze:

Wyobrażam sobie że wracam do domu i widzę jak żonkę posuwa mocno od tyłu bull a potem ja ją biorę,

na przykład tak:

https://www.redtube.com.br/41968171

Pierwszy raz widzę film z motywem zużytej przez kochanka prezerwatywy, która zostaje w cipce żony, a następnie poprawia mąż wkładając penisa do tej zużytej prezerwatywy ze spermą.

Na filmie być może nie widać tego dużego ładunku emocjonalnego, ale robiąc to w realu, można odczuwać bardzo silny bodziec cuckoldowego poniżenia? Wyuzdania? Mieszanki różnych perwersyjnych wyobrażeń o takiej sytuacji w której się właśnie znajdujemy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo wymowne scenki, chętnie bym zastał taki widok po powrocie, jednak w obecnej mojej sytuacji to mogę sobie tylko pofantazjować, a szkoda

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...