Skocz do zawartości
KnAa96

Lodzik przy żonie

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, zastanawiam się nad pozwoleniem mężowi, żeby zrobiła mu loda jakaś inna. Warunkiem jest to, ze chciałabym to widzieć. Macie może jakieś doświadczenia zarówno ze strony damskiej i męskiej?

dzięki, (ona)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi żona na to pozwalała ale nie chciała tego widzieć, nie chciała na to patrzeć. Czasami pojawiała się zazdrość, była mniejsza czy większa. Po moich spotkaniach robiła się dużo bardziej aktywna, nabierała dużo większej ochoty na sex. Jak masz obawy, że to może być dla Ciebie za dużo to możecie posuwać się w tą stronę małymi kroczkami, czyli np. na jednym spotkaniu będzie dotykała go tylko ręką, na następnym ręką i go lizała i jak będziesz bardziej na to gotowa to wtedy zrobi mu loda.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona lubi obserwować mnie z innymi choć zwykle miała do tego okazję przy zabawach swing a nie cuckqueen. Z kochankami spotykam się bez niej ale jest to bardziej podyktowane kwestiami logistyczno-praktycznymi niż związanymi z preferencjami. Jeżeli obojgu Wam tak pasuje i znajdziecie chętną na to kochankę (bo o to wcale nie tak łatwo) to śmiało realizujcie ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie tak nam się zdaje, ze znaleźć kobietę chętna na takie spotkania są raczej rzadkością…

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, KnAa96 pisze:

Właśnie tak nam się zdaje, ze znaleźć kobietę chętna na takie spotkania są raczej rzadkością…

To prawda. Ale też to co można mieć zbyt łatwo często traci na smaku i atrakcyjności ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja;) 

w naszym idealnym układzie fajnie, żebyśmy znaleźli przyjaciółkę domu. Która byłaby zainteresowana zarówno trójkątem jak i zabawą w pojedynkę z którymś z nas..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, KnAa96 pisze:

Jeśli myślicie tylko o zabawach oralnych, to raczej będzie problem.  Łatwiej już znaleźć kobietę do klasycznego trójkąta. Ale nic straconego. Może wybierzcie się do klubu i tam spróbujcie poderwać jakąś kobietę. Zbiornik też może być pomocny.

Obserwowałam kilka razy jak inna kobieta zaspokaja oralnie mojego przyjaciela. Bardzo erotyczny widok. Tyle, że to zawsze były  kobiety, które już znaliśmy. I wszytko było już z góry "ustawione".

Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł, by gdzieś na spontanie wynająć prostytutkę lub poderwać obcą kobietę, by na moich oczach po francusku zrobiła dobrze mojemu przyjacielowi. Taka niespodzianka i dla mnie i dla niego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, od oralu byśmy zaczęli:) jako ze dopiero wchodzimy w temat. 
powiem Ci, ze u nas tez ten pomysł mówiony jest coraz głośniej… Jakiś masaż i później oralne zabawy. 
moge zapytać, czy nie mialas ochoty do nich dołączyć? Czy satysfakcjonował Cię sam widok?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z szukaniem nie było najgorzej choć tych kobiet nie było dużo. Problemem było to, że czasami pojawiała się u żony zazdrość lub kogoś nie akceptowała, nie chciała być przy tym. Zmieniało się jej nastawienie, raz sama namawiała a innym razem miała duże obawy, czasami było jej to obojętne. Miała marzenia, że chciała by podglądać ale jak przychodziło co do czego to nie chciała ich wprowadzać w życie. Kiedyś nawet mówiła, że sama mogła by zrobić dziewczynie palcówkę a innym razem, że nigdy w życiu. Muszę się wczuwać w jej emocje aby to nie miało negatywnego wpływu na nasz związek.  Prostytutka jest najłatwiejszym rozwiązaniem ale wiele osób obawia się chorób, odpadają spotkania w domowej atmosferze, jest ograniczony czas.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie u nas to jest bardziej skomplikowane jak u mężczyzn. Sama mam różne myśli. Czasem mam wrażenie, ze jestem gotowa na dużo pozwolić mojemu Mężowi czy sobie. A za jakiś czas bez podniecenia jak o tym pomyśle jest zupełnie odwrotnie. 
poza tym z prostytutka relacji się nie stworzy…

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...