Skocz do zawartości
Bro_dacz

Dama z Niedźwiedziem…

Rekomendowane odpowiedzi

Ale właściwie to sam Niedźwiedź. Witam serdecznie Szanowne Towarzystwo.

Jestem prawie 50letnim facetem poślubionym z kilkanaście lat młodszą Damą. Dogadujemy się świetnie i nie mamy przed sobą tajemnic, tak że Dama czasami zagląda mi przez ramię co tu wypisuję. Generalnie jednak to ja jestem głównym inicjatorem rozmów o drugim facecie w sypialni. Początkowo było małe zdziwienie i lekkie niedowierzanie z Jej strony, że naprawdę chciałbym widzieć, albo tylko wiedzieć, że sypia z innym facetem. Zna mnie jednak na tyle dobrze, że wie, że nie jestem zazdrosny i że chodzi mi tylko o jej maksymalną przyjemność. 

Niestety, albo i stety, jest jej ze mną w łóżku tak dobrze, że sama niechętnie myśli o drugim facecie. Za to chętnie o tym fantazjuje i podkręca mnie tymi fantazjami w łóżku, zwłaszcza, kiedy jest już wykończona kilkunastoma orgazmami i chce, żebym już doszedł i skończył.

Z czasem odkryliśmy, że żona jest demiseksualna (bez nawiązania głębszej relacji nie pójdzie z pierwszym lepszym do łóżka). Lubi dojrzałych facetów w typie Niedźwiedź/drwal (broda, brzuszek). Totalnie się nie dogaduje z rówieśnikami.

Ja z kolei jestem panseksualny, choć to może za szerokie określenie, chyba bardziej bi-curious. Nigdy nie byłem w sytuacji intymnej z drugim facetem, ale wyobrażam to sobie i to mnie podnieca. Warunkiem jednak jest, żeby była przy tym kobieta (choćby jako obserwatorka).

Moje preferencje? Chciałbym, żeby ktoś poderwał i wybzykał mi żonę tak, żeby mi potem zdała relację ze szczegółami.

Oboje jesteśmy puszyści (co widać na zdjęciach w galerii), inteligentni, lubimy podróże, dobre jedzenie i wspólne oglądanie filmów i seriali. Codziennie też gramy sobie w planszówki. Na co dzień pełniłem różne wyższe funkcje społeczne (mentor, manager, wykładowca) i może dlatego w sypialni kręci mnie wizja bycia uległym. 

Czasami z żoną piszemy do siebie fantazje i jeśli nie macie nic przeciwko temu, to chętnie się nimi z Wami podzielę. 

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Z opisu wynika, że trafiliście zdecydowanie we właściwe miejsce. Życzę miłego korzystania z forum oraz realizacji tego co co zrealizować chcecie ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilkanustoma orgazmami pod rząd? Tak z samego rana? Potrzebuję kawy.. Witamy serdecznie na pokładzie :) ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Mr.K pisze:

Kilkanustoma orgazmami pod rząd? Tak z samego rana? Potrzebuję kawy.. Witamy serdecznie na pokładzie :) ?

Żona bardzo szybko dochodzi. W trakcie minetki już po ok 2-3 minutach. W trakcie seksu, przy dodatkowym stymulowaniu łechtaczki ma kilka orgazmów pod rząd w ciągu 5 minut. Generalnie, kiedy bawimy się z 20-30 minut ma tych orgazmów kilkanaście. Kiedyś przywiązałem ją do łóżka i bawiłem się dłużej. Specjalnie liczyłem jej orgazmy. Doszliśmy do 30tu. Potem spała jak zabita przez kilkanaście godzin. Odgrażam się, że następnym razem dojdziemy do 50ciu

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj(cie) ;)
Bawcie się dobrze. Dziel się fantazjami i sytuacjami wziętymi z życia. Pisz, czytaj, rozmawiaj i pytaj...

Powodzenia :oki: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...