Skocz do zawartości
Parys94

Pomysł z masażem

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć jestem tutaj nowy jeżeli taki temat się powtórzył to sorki, mój pomysł żeby rozpocząć jest taki myślałem o masażyście który również wystawia swoje ogłoszenia na różnych portalach erotycznych który masuje profesjonalnie a dodatkowo chętnie przeleci moją kobietę. Myślałem aby zaprosić takiego Pana a Żonce powiedzieć po prostu żeby się wyluzowała i zrelaksowała przy masażu ja w tym czasie gdzieś wyskoczę tak żeby mieli duuuużo czasu na ewentualną zabawę. Żona jest taka że raczej nie bardzo lubi ten temat ale nie raz już mówiła że ok może spróbować aczkolwiek od jakiegoś czasu jest raczej na nie ja tematu też nie poruszam. Bardziej myśle że będzie to dla niej zabawa o której będzie myślała że nic nie wiem i wykorzysta okazję. CO myślicie może ktoś miał już podobny pomysł i go zrealizował ? 

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W całej tej zabawie najważniejsza jest rozmowa, wspólne przeżywanie, oboje musicie tego pragnąć. 

Nikt nie zna Twojej partnerki lepiej niż Ty sam, pytanie tylko czy Twoja kobieta nie wystraszy się w momencie kiedy miałaby dograny masaż, a facet zacząłby się do niej dobierać pod Twoją nieobecność. Różnie może zareagować. Dlatego tak ważna jest rozmowa i wpólnym poszerzanie swoich zainteresowań/fantazji. Podczas wspólnych zabaw możesz poruszyć taki temat z scenariuszem, który opisałeś. Wtedy dostaniesz najlepsza odpowiedź :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas sexu podoba jej się to ostatnio jak szła na masaż sama mówiła że może jakiś fajny facet się trafi który ją będzie masował było to w formie żartu aczkolwiek nie wiem jakby faktycznie było w rzeczywistości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Parys94 pisze:

Podczas sexu podoba jej się to ostatnio jak szła na masaż sama mówiła że może jakiś fajny facet się trafi który ją będzie masował było to w formie żartu aczkolwiek nie wiem jakby faktycznie było w rzeczywistości.

Więc jak zacznie tak mówić na poważnie i nie tylko podczas seksu wtedy będzie właściwy moment na realizację Twojego pomysłu. Tak jak powiedział przedmówca podstawą jest rozmowa i przekonanie do tematu obu stron. Z tego co piszesz wynika jednak bardziej że to Ty naciskasz, żona nie jest zainteresowana i tylko co jakiś czas mówi "zobaczymy" żeby zyskać choć chwilę spokoju. 

Poczytaj forum. Poczytaj ten dział oraz historie prawdziwe. Poznasz historię innych osób i myślę że sam wyciągniesz właściwe wnioski

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpuscilem temat na pare lat. Taka wzgledna cisza z tematem od czasu do czasu tylko jakas przygadanka. A tu od jakiegos czasu jest tak jak wichura mowisz. W trakcie dnia temat wejdzie i czuje ze chyba juz moge spowrotem nas na to nakrecac. Tez myslalem tu o masazu ale typowo juz erotycznym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...