Skocz do zawartości
Valdes20

Obsesja doskonałego, pełnego emocji i więzi związku...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,
Na początku chcę przybliżyć naszą już wieloletnią historię z fantazjowaniem o Cuckoldzie. Wiele lat temu szaleliśmy za sobą bez ustanku i nasze życie układało się tak jak w jakimś brazylijskim serialu, ale zawsze miłość zwyciężała. Nie myśleliśmy o nikim na boku, ale zawsze ciągnęło nas do siebie. Nasze uczucie było tak silne, że oboje do dzisiaj mamy iskry w oczach po prawie 20 latach małżeństwa. 
Soraya ciągle stawiała przede mną nieświadomie coraz wyższą poprzeczkę, którą ciągle chciałem pokonywać, aby w każdym aspekcie stawać się lepszym facetem - dla niej i dla siebie. Coraz większa uczta w naszym łóżku również. W pewnym momencie zacząłem dokładać różne dziwne wizje podczas aktów seksualnych, a jednym z nich było szeptanie o trójkącikach czy też innych facetach. Widziałem w niej, że zaczęło ją to coraz mocniej kręcić. 
W pewnym momencie zobaczyłem, że zaczęła się od pewnego czasu lepiej ubierać, wcześniej wstawać, aby przygotować się do pracy. Przypadkiem zobaczyłem, że zaczyna więcej pisać i uśmiechać się do telefonu. Soraya zaczęła romansować ze znajomym z pracy, a kiedy ja wyjechałem w delegacje ona, aby zrobić mi na złość postanowiła się z nim spotkać. Wiedziałem, że jest to mój plan, ale nie wiedziałem z czym będę musiał się zmierzyć. Walka z samym sobą. Uczucie zazdrości i podniecenia jakiego nigdy nie dostąpiłem. Wtedy nic między nimi nie było. Ale po wielu latach i setkach godzin wzajemnych rozmów przyszedł czas, aby pokonać kolejne granice wzajemnych wzlotów emocji i powiększonych jak potężne grochy źrenic (kto wie i miał okazję doprowadzić do tego stanu ten wie o czym mówię :) ). Soraya KOCHA i wiem o tym, ale staje się coraz bardziej wyzwolona, bo tak budujemy kolejny etap naszego związku, aby umocnić go jeszcze bardziej (jeśli w ogóle się da). Chcemy, abyście byli częścią tej historii, bo lata siedzimy tu z Wami :)
Trzymajcie kciuki za nas.

• Lubię 10
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...