Skocz do zawartości
Witek

Pończochy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodzę się z @Zouza Kobieta musi się dobrze czuć w bieliźnie i nie tylko nam ma się ona podobać, znaczy ta bielizna no i oczywiście Kobieta w nią ubrana ? ale Jej samej również.

Do niedawna też kupowałem bieliznę według własnego gustu ale odkryłem inny sposób a mianowicie pojawiłem się z Przyjaciółką w sklepie z bielizną i to Ona sama sobie wybrała co by chciała nosić, przymierzała ją przy mnie a wieczorem zrobiła cudowny pokaz, który był zwieńczeniem udanych zakupów. ?

Co ciekawe ściągała z wieszaków rzeczy po które moja wyobraźnia by nie sięgnęła a późniejszy efekt był piorunujący …ku mojemu zaskoczeniu ?

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.01.2022 o 23:26, Zouza pisze:

zamiast seksownego nakręcenia otrzymasz spiętą, niepewną siebie, niekomfortowo czującą się kobietę.

Czasami właśnie to mi się podoba. Niestety kręci mnie niby robienie wbrew komuś, balansowanie na krawędzi. Między innymi dlatego podoba mi się ultimate cuckold, interakcja z rogaczem, poniżanie go. Po za tym nieraz widziałem, że waniliowe podejście nie dawało emocji, poczucia spełnienia, które zapewniała dopiero dominacja. Wbrew pozorom wiele kobiet szanuje tylko dominujących mężczyzn. Oczywiście to przerysowałem i zdaję sobie sprawę, że wychodzę na egoistę, którym na pewno w jakimś stopniu jestem. Z drugiej strony też potrafię od siebie wiele dać.

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie mylisz pojęcia, ale... nie o tym temat, więc nie będę kontynuować. ;) 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Zouza pisze:

Kompletnie mylisz pojęcia, ale... nie o tym temat, więc nie będę kontynuować. ;) 

Jak sam to czytam to mam mieszane uczucia tylko to jest jakiś "mały" fragment mnie, fragment moich odczuć. Klimatu bardziej związanego z BDSM, gdzie wiele takich rzeczy jest trochę inaczej postrzeganych. Zdecydowana większość osób tego nie zrozumie, jest inna. W tej chwili zdaje sobie sprawę, że nie powinienem tutaj tego pisać. Bo to ani ten temat ani ta tematyka. Chyba powinienem usunąć te posty? Jak to jakaś "administracja" uczyni nie będę miał nic do tego. Tutaj to już koniec pisania o tym. Jak ktoś chce coś na ten temat napisać to zapraszam na pw.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...