Skocz do zawartości
Witek

Pończochy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.01.2022 o 13:49, hadrig pisze:

ktoś nie lubi nylonu więc nie powinno się darować takich pończoch. Jednocześnie daje się propozycje pończoch z grafiką z Kamasutry i to już jest ok, bo przecież taką grafikę to na pewno każdy lubi.

I sam sobie pośrednio odpowiedziałeś mimo, że upierałeś się przy tej niespodziance.

Bielizna to tak specyficzny temat, że lepiej nie dawać jej bez uprzedniego wybadania gustu obdarowywanej kobiety.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam kobietom daję bieliznę jaką sam lubię :) No chyba, że razem robimy zakupy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że założyciel wątku nie obrazi się, ale  podłączę się z tym wpisem tu.

Jako że poleciłam sklep Fiore czuję się zobowiązana uprzedzić też o jednym minusie, który odczułam na własnej skórze.

Kupiłam od nich pończochy do pasa Bittersweet 20 DEN i okazały się maga za duże w obwodzie uda. To: https://fiore.pl/pl/produkty/ponczochy-bittersweet-20-den/

ponczochy-bittersweet-20-den.thumb.jpg.ffdfe8288e60617581d48de402b4ea81.jpg

Pończochy ogólnie są śliczne, delikatne w dotyku, trwałe  i zapakowane w eleganckie pudełko. Minus taki, że różowa manszeta naciągnięta jest na dłuższy bok papierowej wkładki co spowodowało jej rozciągnięcie. Kupuję sobie na ogół pończochy w rozmiarze 3, bo mam długie nogi, ale ta manszeta na moich szczupłych udach nawet po zmoczeniu i wyschnięciu nieestetycznie odstawała. Pończochy oddałam koleżance i zakupiłam sobie ten sam model w rozmiarze 2 i już jest ok.

Ten problem jak do tej pory wyskoczył mi tylko w tym modelu Fiore.

• Lubię 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Janek12 pisze:

Ja tam kobietom daję bieliznę jaką sam lubię

Racja! Jak kogoś obdarować to zważając tylko na swój gust ;)

To może jak tak lubisz jakąś bieliznę to sam ją zacznij nosić? ;) 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Zouza pisze:

Racja! Jak kogoś obdarować to zważając tylko na swój gust ;)

To może jak tak lubisz jakąś bieliznę to sam ją zacznij nosić? ;) 

Oczywiście, że na swój gust, przecież to dla mnie będzie zakładać :) Choć nie każda dla mnie zakłada :)

No niestety nie zacznę nosić bo po pierwsze bardziej czuję w sobie naturę osoby dominującej i mi to nie pasuje a po drugie bym chyba nie najlepiej w takiej wyglądał ;)

Czasami lubię komuś coś dać co mi się podoba :) tak samo jak i twoją zouzowatość, której dawno nie widziałem ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Janek12 pisze:

No niestety nie zacznę nosić bo po pierwsze bardziej czuję w sobie naturę osoby dominującej i

Dlaczego dominujący mężczyzna nie mógłby nosić pończoch mając na to ochotę? :D

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Dlaczego dominujący mężczyzna nie mógłby nosić pończoch mając na to ochotę? :D

Oczywiście dominujący może wszystko ;):D Czym bardziej wychylam się w stronę dominacji tym bardziej takie zachowania mi nie pasują, nie podobają mi się. To trochę taki automat. Z drugiej strony ma dla mnie spore znaczenie co podoba się partnerce, więc wiele rzeczy jest do dyskusji. Niestety ostatnio coraz trudniej było ze mną dyskutować, zrobiłem się w jednej relacji autorytarny i widzę, że będę musiał trochę odpuścić bo ma to też jakieś negatywne skutki.

Jako ciekawostka to ostatnio widziałem tu na forum ładne zdjęcie rogacza w pończochach. Na rogaczu one mi dużo bardziej pasują :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Janek12 pisze:

Oczywiście, że na swój gust, przecież to dla mnie będzie zakładać

Widzisz... problem jest taki - jeśli nawet kobieta założy jakąś bieliznę dla Ciebie, a sama będzie się w niej źle czuła, to zamiast seksownego nakręcenia otrzymasz spiętą, niepewną siebie, niekomfortowo czującą się kobietę. Naprawdę o to Ci chodzi? 

Nawet, a może zwłaszcza, zdominowana kobieta lubi się czuć dobrze w fatałaszkach, które przyodziewa. ;) 

22 godziny temu, Janek12 pisze:

Czasami lubię komuś coś dać co mi się podoba

A nie lepiej coś, co WAM się podoba? ;)

22 godziny temu, Janek12 pisze:

tak samo jak i twoją zouzowatość, której dawno nie widziałem

Oj, wiele razy muszę się w palec ugryźć ;) ale dziękuję. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zouza To wszystko nie jest takie proste, dużo zależy od stażu. Inaczej jest na początku a inaczej po kilku latach. Każda stagnacja jest zła. Czasami trzeba zrobić coś wbrew komuś :) ale oczywiście należy dbać o drugą osobę. Przesadna dbałość i przewidywalność potrafi wszystko niszczyć.  Tak hasłowo bo już padam.

Gryź się mocno :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Janek12 pisze:

Czasami trzeba zrobić coś wbrew komuś

Nie sądzę. 

Zaskoczyć czymś - owszem. Zrobić niespodziankę - o tak! 

25 minut temu, Janek12 pisze:

przewidywalność potrafi wszystko niszczyć

No jeśli każdego 15-go dasz żonie pończochy z tym samym wzorkiem - to mogę się zgodzić ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...