Skocz do zawartości
Witek

Pończochy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Witek pisze:

W jakich pończochach wysłali byście Hitler na spotkanie z bullem ?

Autocorrect is my worst enema

Nie wiem czy mają na allegro ale takie cacko przyszło mi do głowy.

Two_and_a_Half_Men_8x05_002.jpeg

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Mr.K pisze:

Autocorrect is my worst enema

Nie wiem czy mają na allegro ale takie cacko przyszło mi do głowy.

Two_and_a_Half_Men_8x05_002.jpeg

Dzięki za odp. Ale to zbyt mocne 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klasyczne nylony FF, Cuban Heel, czarne.

No tego nie da się zapomnieć ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie. Z pończoch, które pokazał @Mr.K tylko dwie pary podchodzą pod mój gust - pończochy do pasa. Reszta jest dla mnie obleśna. Pominę już fakt, że dwa ostatnie linki, to po prostu bodystocking - dla mnie nie do przyjęcia.

@hadrig nie znoszę tego klasycznego nylonu i wiele z moich koleżanek też nie lubi czuć ich na swoich nogach.

Jaki z tego morał?

Zanim wybierze się coś z bielizny na prezent trzeba poznać gust oraz upodobania partnerki i tylko tym się sugerować. Lepiej jej swojego nie narzucać.

Mnie raz pewien pan (to było już nasze 3cie spotkanie) chciał sprawić przyjemność i na początku spotkania podarował mi pończochy do pasa kabaretki z uwodzicielskim tekstem "Chciałbym Cię dzisiaj w nich zobaczyć". Bardzo grzecznie odmówiłam. Od tamtej pory zaczął wpierw wypytywać o mój gust mojego przyjaciela i potem już trafiał z prezentami idealnie.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@lukromisie to są bardzo wygodne i śliczne pończochy. Nosiłam je na imprezy. Dostałam je kiedyś w prezencie właśnie z tym wzorem:

Gatta.thumb.jpg.aa7cfb004b2cf62de58bde337e3db91f.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę się podpiąć z prośbą o polecenie gładkich, cienkich, czarnych i nie błyszczących pończoch samonośnych. Bez wymyślnych wzorów, rozbudowanych koronek... Co najwyżej jakiś pasek pionowy z tyłu... Może któraś z Pań pomoże?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Dragonfly pisze:

@lukromisie to są bardzo wygodne i śliczne pończochy. Nosiłam je na imprezy. Dostałam je kiedyś w prezencie właśnie z tym wzorem:

Gatta.thumb.jpg.aa7cfb004b2cf62de58bde337e3db91f.jpg

Idealne . Dzięki 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...