Skocz do zawartości
katiber

Lek dla kobietek

Rekomendowane odpowiedzi

Kochane podpowiedzcie czy zdarza sie Wam zażyć jakiś środków na pobudzenie? Buziaki Katii ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam lekturę książki Emily Nagosky "Ona ma siłę", w której wytłumaczono (między innymi) dlaczego damskie odpowiedniki Viagry nigdy nie będą w pełni się sprawdzać. Wrzuciłabym jakiś cytat, lecz książkę miałam pożyczoną i poszła w dalszy obieg.

Bo rozumiem, że pytanie dotyczy pobudzenia seksualnego?

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Polecam lekturę książki Emily Nagosky "Ona ma siłę", w której wytłumaczono (między innymi) dlaczego damskie odpowiedniki Viagry nigdy nie będą w pełni się sprawdzać. Wrzuciłabym jakiś cytat, lecz książkę miałam pożyczoną i poszła w dalszy obieg.

Bo rozumiem, że pytanie dotyczy pobudzenia seksualnego?

Lula.

Tak dokładnie. Przychodzą nieraz takie dni że Bern chodzi nakręcony a jakoś tak bez entuzjazmu - jestem?

Dziękuję Ci - poszukam w ksiegarni lub necie ?

Jednakże temt pozostawiam nadal za otwarty.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, katiber pisze:

Tak dokładnie. Przychodzą nieraz takie dni że Bern chodzi nakręcony a jakoś tak bez entuzjazmu - jestem?

No dobrze, to spróbuję sięgnąć do wiedzy, która została mi po tej lekturze. Gotowość na seks wśród kobiet w dużej mierze zależy od kontekstu. Takiego, w którym zwalniamy hamulce. Spróbujcie znaleźć wspólnie konteksty odpowiednio Cię nastrajające. Być może trzeba będzie wykonać trochę pracy, pośród wzajemnej cierpliwości i życzliwości. Jeśli jakaś magiczna tabletka zadziała, to najprędzej przez efekt placebo. 

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.12.2021 o 12:27, katiber pisze:

czy zdarza sie Wam zażyć jakiś środków na pobudzenie?

23 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

Jeśli jakaś magiczna tabletka zadziała, to najprędzej przez efekt placebo. 

O ile chciałabyś brać pod uwagę również środki niedostępne w aptekach to możesz przetestować też extasy (najlepiej w postać krystalicznej), która ma tendencję m.in. do łagodzenia wewnętrznych blokad emocjonalnych. Marihuana także rozluźnia nieco umysł ale pobudza najczęściej jedynie do śmiechu. Innych środków nie testowałem (wspólnie z małżonką) gdyż przeważnie dodają one niepotrzebne halucynacje do własnych odczuć. A niezależnie od magicznej tabletki, która jednak sztucznie modyfikuje Twoje uczucia, czasem trzeba sięgnąć głębiej i zastanowić się dlaczego jesteś w danej sytuacji bez entuzjazmu. Czasem lepszy efekt daje wygłodzenie nieco partnera, odsuwając mu z szelmowskim uśmiechem nagrodę, aż sama nabierzesz chęci do zabawy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Mr.K pisze:

Marihuana także rozluźnia nieco umysł ale pobudza najczęściej jedynie do śmiechu.

To już zależy od tego jaka odmiana i jak indywidualnie działa. Niemniej jednak tutaj przechodzimy już od leków do chemseksu na temat którego jest osobny temat:

Osobiście zgadzam się jednak z Lulą i w pierwszej kolejności stawiałbym na szukanie rozwiązania u źródeł a nie farmakologicznym łagodzeniu objawów

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Wichura pisze:

To już zależy od tego jaka odmiana i jak indywidualnie działa. Niemniej jednak tutaj przechodzimy już od leków do chemseksu na temat którego jest osobny temat:

Oczywiście. Podałem jedynie przykład konkretnego środka, który sprawdził się w podobnej sytuacji u mojej małżonki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Wichura pisze:

Osobiście zgadzam się jednak z Lulą i w pierwszej kolejności stawiałbym na szukanie rozwiązania u źródeł a nie farmakologicznym łagodzeniu objawów

Najlepiej próbować sięgać do źródła problemu ale z pytania @katiber wywnioskowałem, być może pochopnie, że chodzi o doraźną pomoc w chwilowym podbiciu pożądania. Na dłuższą metę żadne magiczne pigułki nie są skutecznym rozwiązaniem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ ogromnie dziękuję za tyle wskazówek - odpowiedzi ??

Może mój opis wydał się jednoznacznym ukierunkowaniem, natomiast prowadzimy dosyć bujne życie w smaczym stylu ?

Miesiace mijają, latka lecą i tak sie zastanawiałam czy brak sporadycznego entuzjazmu na początku,, zabaw" to czas aby się czymś wspomóc ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...