Skocz do zawartości
n00bs

Sylwester 2021/2022

Jak w tym roku spędzacie Sylwestra (21/22)?  

21 użytkowników zagłosowało

Ankieta została zamknięta
  1. 1. Jak w tym roku spędzacie Sylwestra (21/22)?

• na domówce
      13
    • w klubie/pubie
      0
    • w hotelu/restauracji
      1
    • na imprezie "tematycznej" ;)
      0
    • przed telewizorem/komputerem
      2
    • w pracy
      1
    • na wyjeździe zagranicznym
      1
    • żadne z powyższych
      3

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 01.01.2022 o 00:00

Rekomendowane odpowiedzi

My się jeszcze nie zdecydowaliśmy, w końcu zostało multum czasu. ?

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To "multum" czasu, to rozumiem, że taki żarcik? ?

My z @żabka mamy określone plany i w Sylwestra w pewnym wątku się "odkryjemy" ?

A Wam i pozostałym przesympatycznym forumowiczom już życzymy sprecyzowanych planów na ten wyjątkowy wieczór, a jakie by nie były to oczywiście szampańskiej zabawy ???

• Lubię 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, onwawa pisze:

To "multum" czasu, to rozumiem, że taki żarcik? ?

To jest multum czasu.

U mnie  sylwestrowe plany niejednokrotnie klarują się 1-2 dni przed 31.12. Jakoś nigdy nie miałam specjalnego spięcia na ten wieczór.

Nie lubię hucznych bali ani sylwestrowych klubowych imprez ze spędem obcych osób. Ten czas wolę spędzać tylko w towarzystwie ludzi, których znam i chociaż akceptuję.

A co w tym roku robimy?

Jedziemy do przyjaciół. I oby w tym roku wypaliło, bo zeszłego  sylwestra rano @skrzat prowadził mnie do przychodni i całą noc oraz Nowy Rok spędziłam w objęciach Morfeusza. Ale nie narzekam. Sny miałam piękne - jeden pamiętam :D

• Lubię 5
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...