Skocz do zawartości
Sem.

ZK Czat Publiczny NIE SŁUŻY do kontaktu z Administracją

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Użytkownicy,

Przypominam wszystkim tu obecnym o punkcie 9 Regulaminu Forum  który to Regulamin, każdy z Was zaakceptował podczas rejestracji. Punkt dziewiąty Regulaminu, mówi wyraźnie o tym, dokąd mają trafiać wszelkie techniczne zapytania dotyczące funkcjonowania Waszych kont, funkcjonowania forum, budowy działów, nakładanych kar lub składek. Punkt dziewiąty Regulaminu mówi Wam ponadto co się stanie z każdym, kto tę zasadę złamie i będzie mu się wydawało, że może wystosować swoje prośby, groźby, zgłoszenia lub gorzkie żale wszędzie tam, gdzie widzi edytor do pisania tekstu.

Najlepiej oczywiście na ZK Czacie Publicznym, prawda? Jest jak produkt umiejscowiony w markecie na wysokości waszych oczu. Kupujecie te produkty z lenistwa, bo nie chce się wam nigdzie szukać, lub nie potraficie już się schylić. Przypominam zatem raz jeszcze i po raz ostatni, że ZK Czat Publiczny służy wyłącznie do rozmów pomiędzy Użytkownikami a wszelkie zapytania techniczne, zawarte w punkcie 9 Regulaminu Forum, możecie składać w postaci wniosków i zgłoszeń, wyłącznie w Dziale Pomoc & Aktywacja

Przykład:

Rok temu (to jest rok od napisania tego ogłoszenia, gdy to czytasz to być może mija kolejnych parę lat), usunąłem temat "MMS od Ukochanej Hotki" ponieważ nagminnie publikowaliście w nim zabronione treści takie jak kradzione zdjęcia, screeny rozmów publikowane bez zgody rozmówców, etcetera. Pomijając fakt że cały temat był nieregulaminowy, ponieważ zabrania się publikowania galerii wspólnych, to jeszcze co trzeci z Was, po pewnym czasie żądał usunięcia treści które sam publikował i które to treści rozsiane były po 256 stronach takiego tematu.

A więc, temat został uprzątnięty w całości. I co? Pomimo upływającego czasu, raz za razem przychodzą ludzie, którzy posługując się ZK Czatem Publicznym, zadają pytania co się z tym tematem stało, jakby informacja dostępna dla każdego próbującego wywołać niedostępną już treść: "zawartość jest niedostępna" była niewystarczająca i jakby odpowiedź na pytanie co się z tym tematem stało, miała komuś przywrócić ten temat. A zatem konkluzja dla Was następująca: Jeżeli dana treść jest niedostępna, to znaczy że jest niedostępna i na tym kończy się tłumaczenie. Jeżeli masz dodatkowe pytania o te treści (choć naprawdę nie wiem jakie?), złóż wniosek w Dziale Pomoc & Aktywacja w sekcji "Pytania dotyczące forum". Jeżeli będziesz zadawać pytania na ZK Czacie Publicznym o treści już niedostępne i gdzie one są lub co się z nimi stało, to zastosowanie ma punkt 9 Regulaminu Forum, który uprawnia mnie do ograniczenia funkcjonalności Twojego konta. 

Ograniczę funkcjonalność Twojego konta, jeżeli złapię Cię na zadawaniu tego typu pytań, lub po skierowaniu do ekipy technicznej jakichkolwiek próśb, i zgłoszeń za pomocą ZK Czatu Publicznego. 

Co mam z Wami zrobić? Bo wachlarz możliwości jest duży. Czy mam przenieść ZK Czat Publiczny na sam dół strony, aby schylić się do niego miał zdolność niewielki promil z Was tu zgromadzonych?  Chcecie być postrzegani jako wybrańcy, inteligentni, jako nisza społecznościowa. Jesteście Dyrektorami, Inżynierami, macie odpowiedzialne, wysokie stanowiska, ale nie chce się Wam kliknąć w MENU, by zobaczyć co tam się znajduje.

Nie bądź ignorantem, któremu trzeba wyświetlać reklamy zasłaniające wszystko. Powiadomienia które muszą wyskakiwać jak diabeł z pudełka co pięć sekund, też wszystko zasłaniając. Jeżeli trzeba gdzieś zajrzeć samodzielnie, jest to już za trudne? A może usunąć ZK Czat Publiczny? Oj nie, to dopiero byłby lament, że zabieram Wam jedną z najfajniejszych przecież funkcji! Czyli co pozostaje? Pozostaje mi stosować PKT9 Regulaminu Forum, a zatem od dziś, będę go stosował rygorystycznie.

ZKF Administrator,

Sem.

• Lubię 9
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...