Skocz do zawartości
Tajni

Były mojej hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Po rekonesansie na czacie, pozwoliłem sobie założyć wątek. 

Wątek dotyczy byłego mojej hotki.

Znamy się wszyscy w trójkę. Podczas sexu, gdy pytam hotke o niego to zawsze odpowiada, że z nim było jej bardzo dobrze i że miał idealnego penisa jak dla niej. Kiedyś (około 6lat może nawet 7-8laf temu) spotkałem go na dyskotece, a że on raczej był bezpośredni, rzucił "ale musisz przyznać że loda robi pierwsza klasa". Przytaknąłem, śmiechy itp i zmieniłem temat, bo martwiłem się by nikt nie zwrócił uwagi że mi stanął. Ogółem nie ma między nami wrogości.

Czemu to pisze? 

Bo zastanawiam się czy zrobić hktce niespodzianke i zaaranżować spotkanie w trójkę lub dwójkę. 

I tu pojawia się kolejne pytanie. Czy go wtajemniczać jak się bawimy? Co to cuckold? Mam mętlik w głowie, że bo z jednej strony już ja miał, ale to była jego kobieta a nie moja. A druga wątpliwość to jego reakcja, bo jednak jest osobą która nas z a i naszych znajomych itp. 

Po prostu jest to całkiem inna sytuacja niż spotkanis które mamy za sobą z kochankami stąd, czy z innych portali lub obcymi nie znającymi totalnie nas. 

Przepraszam za styl pisania, mam nadzieję, że jakoś w miarę czytelnie to wyszło. Zapraszam do dyskusji, może mi to jakoś rozjaśni kierunek działania na podstawie waszych wypowiedzi. Pozdrawiam! Tajny. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt mało wiemy o Twojej partnerce aby stwierdzić czy jej się taka niespodzianka spodoba i czy będzie zainteresowana.

Zbyt mało wiemy o jej ex, aby stwierdzić czy jemu się taka niespodzianka spodoba, czy będzie zainteresowany oraz czy wtajemniczanie go jest dobrym czy złym pomysłem.

Myślę jednak, że nie wtajemniczanie ani jego ani partnerki to przepis który ma bardzo nikłe szanse powodzenia

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaaranżuj spotkanie, tak żeby myślał ze hotka robi coś za Twoimi plecami, a w trakcie lub po możesz go uświadomić ?

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu porozmawiaj ze swoją żoną. Pofantazjujcie. Twierdzi, że było jej z nim bardzo dobrze, więc zacznij od tego.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Asia generalnie jest na tak. I zrobiłem krok. Napisałem wstępnie o spotkanie na tzw piwo do jej byłego :) i jeśli wypali to chce tam również Asię zaprosić. No i zobaczymy o z tego wyjdzie ? może nie będę musiał nic pytać o ??

Co do jej ex. Jest aktualnie singlem. Ogółem mega lubi sex. Jedyna obawa to jak go zapytać podpytać żeby prywatność utrzymać. Gdyby nie ta niepewność to bym prosto w oczy go zapytał :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.12.2021 o 13:20, Tajni pisze:

Asia generalnie jest na tak. I zrobiłem krok. Napisałem wstępnie o spotkanie na tzw piwo do jej byłego :) i jeśli wypali to chce tam również Asię zaprosić. No i zobaczymy o z tego wyjdzie ? może nie będę musiał nic pytać o ??

Myślę, że dobrze zrobiłeś wtajemniczając żonę. Możecie zaranżować spotkanie tak, że w pewnym momencie dostaniesz telefon o ważnej sprawie, będziesz musiał przeprosić towarzystwo i zostawić ich samych. Wtedy podpytywanie byłego może już nie będzie konieczne ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Były aktualnie poza granicami kraju. Ale jeśli tylko się uda zgrać nasze wolne to tzw piwko gwarantowane. Asia mówi że jeśli dam jej chwilę sam na sam to nie znajdę ich już w lokalu ? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie. Asia jest już całkowicie wtajemiczona w plan. A czy się uda to już zależy od jej byłego. Będzie trzeba mu pewnie ciut wytłumaczyć, ale Asia bierze to na siebie na spotkaniu :) powody ich rozstania są zawiłe, ale ogółem w pełnej zgodzie się rozstali :) a  na seks z nim nigdy nie narzekała :) w stąd ten pomysł :)

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...