Skocz do zawartości
rita

"Zrujnuj" mój orgazm ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, Aine pisze:

Fantazja:

Orgia bez mojego udziału...chcę tylko obserwować, z lampką wina w dłoni.

Nigdy nie przypuszczałaś że etat opiekunki w domu spokojnej starości zapewni Ci takie atrakcje :)

fantazja: chciałbym zawsze mieć możliwość realizacji dowolnej fantazji

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Wichura pisze:

Nigdy nie przypuszczałaś że etat opiekunki w domu spokojnej starości zapewni Ci takie atrakcje :)

fantazja: chciałbym zawsze mieć możliwość realizacji dowolnej fantazji

Wedle lekarzy hermafrodytyzm dotyka większej ilości społeczeństwa, niż nam się wydaje ?

Fantazja: on, ja i nasze ciała wysmarowane bitą śmietaną z tortu weselnego. 

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, rita pisze:

Fantazja: on, ja i nasze ciała wysmarowane bitą śmietaną z tortu weselnego. 

Salmonella zbiera kolejne żniwo.  Sanepid twierdzi, że nigdy dotąd nie widział tak ostrego ogniska zakażenia pokarmowego na weselu. Biegunka wśród tych jego uczestników, którzy konsumowali weselny tort trwała minimum 4 dni!!!

Fantazja: Robimy to w wagoniku kolejki linowej, która zmierza na szczyt góry.  

• Lubię 1
  • Haha 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.05.2022 o 12:29, Grey pisze:

Fantazja: Robimy to w wagoniku kolejki linowej, która zmierza na szczyt góry. 

Tymczasem rzeczywistość...ona ostrzegała Cię, nie bierz dziewczyny z lękiem wysokości. To się uparłeś...wmówiłeś dziewczynie ,że seks pozwoli jej zapomnieć, że to pokona...Ty jej w tym pomożesz...

Jak się teraz czujesz ? Nie dość, że się zalała potem, panicznie krzyczy ... to jeszcze w szale, podbiła Ci oko, kiedy próbowałeś ją tylko uspokoić.

Całe szczęście,  nie zwymiotowała...

2 min później. Ups...no to jednak szczęścia nie masz... 

Fantazja: Brutalny dominujący zakrada się do mojego domu, jestem zupełnie sama.

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Aine pisze:

Fantazja: Brutalny dominujący zakrada się do mojego domu, jestem zupełnie sama.

Zaskakuje cię w łóżku. Przewodem od prodiża związuje nogi a kablem od żelazka ręce. Leżysz bezwładnie półnaga i patrzysz jak zdejmuje koszulę ze swojego wyrzeźbionego ciała, rozpina pasek od spodni i wysypuje wszystkie twoje gadżety erotyczne z pudełka pod łóżkiem. Profilaktycznie nie krzyczysz zbyt głośno. ..

Po czym w koszulę pakuje całą twoją biżuterię, lajfona z szafki i kilka tysięcy  $, które "przezornie" schowałaś na dnie tego pudełka. Związuje to wszystko paskiem i wychodzi, zostawiając za sobą mdławy zapach dezodorantu Bruno Banani. Oniemiała, nie masz siły dalej krzyczeć.

Fantazja: zabierasz autostopowiczkę, która natychmiast po zamknięciu drzwi dobiera się do twojego rozporka...

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, ComamocManiurki pisze:

Fantazja: zabierasz autostopowiczkę, która natychmiast po zamknięciu drzwi dobiera się do twojego rozporka..

Mówiąc: "Panie, kto Panu tak te spodnie spieprzył? Krawiec je robił czy popierdółka jakaś? Ja mam 30 lat doświadczenia w zawodzie i tak Panu ten zamek na nowo raz dwa przeszyję, że spodnie będą jak lalka!!!"

Fantazja: Zostawiam cię w tym pokoju z 3 facetami a sam usiądę w tym obok i na kamerce będę oglądał co u was  będzie się działo.  

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Grey pisze:

Fantazja: Zostawiam cię w tym pokoju z 3 facetami a sam usiądę w tym obok i na kamerce będę oglądał co u was  będzie się działo.  

Szczerze, na początku myślałem, że się nie zakolegujemy.

Sławek, okazało się, fanatyk wędkarstwa, ja wędkarstwem, nic na to nie poradzę, nieco gardzę. Miał jednak tę zaletę, że w plecaku zawsze na wszelki wypadek nosi butelkę Jim Beama. 

Krzysiek bardzo zabawny, ale z problemami gastrycznymi, a jednak jak się siedzi we czterech chłopa w pokoju, takie prozaiczne rzeczy potrafią zespuć atmosferę.

W końcu, Pablito, temperamentny kochanek z Paragawaju, niestety,razem z głośnikiem i zestawem latynoskiego dancehallu, ale na szczęście z workiem roślin z rodzimego kraju ( pudło, nie chodzi o Ostrokrzew Paragwajski, chociaż oczywiście siorbał też mate). 

Siedzimy piątą godzinę, aktualnie kłócimy się o teorię rzeczywistości będącej symulacją, Sławek jak na wędkarza ma jednak zaskakująco szerokie poglądy. Wołaliśmy cię już z pięć razy, ale siedzisz w drugim pokoju i się gapisz bez sensu w ekran komputera, jak wolisz, stary. 

Fantazja: W samolocie do Polski ( 9h lotu) spotykam parę, która wraca do domu. Hotka chce iść ze mną do samolotowej kabiny, a jej mąż mówi, że "popilnuje" nam drzwi. 

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dygresyjka:

22 godziny temu, ComamocManiurki pisze:

Fantazja: zabierasz autostopowiczkę, która natychmiast po zamknięciu drzwi dobiera się do twojego rozporka...

Wiesz, że to nie jest autostopowiczka... Prawda? ?
Ona

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Drań pisze:

Fantazja: W samolocie do Polski ( 9h lotu) spotykam parę, która wraca do domu. Hotka chce iść ze mną do samolotowej kabiny, a jej mąż mówi, że "popilnuje" nam drzwi. 

Nie powiedział tylko, że chodziło jej o kabinę wc, a mąż będzie pilnował od środka, bo też chciał popatrzeć.  Ledwo udało się wam domknąć drzwi, bo otwierają się do wewnątrz. Stoicie tak w tym ścisku jedno przy drugim już ósmą godzinę. Nie ma jak się okręcić, ani nawet zgiąć ręki. O kucnięciu hotka może tylko pomarzyć, nie mówiąc już o zdjęciu czegokolwiek. 

W międzyczasie pod drzwiami utworzyła się kolejka  pasażerów w potrzebie. Co chwila słychać walenie w drzwii i nerwowe pokrzykiwania...

Fantazja: jesteście oboje na pustej prywatnej plaży. Jest ciepło, księżyc rzuca delikatne światło, nikt was nie niepokoi, oboje jesteście napaleni, bo nie kochaliście się od wczoraj...

• Smutny 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, ComamocManiurki pisze:

Nie powiedział tylko, że chodziło jej o kabinę wc, a mąż będzie pilnował od środka, bo też chciał popatrzeć.  Ledwo udało się wam domknąć drzwi, bo otwierają się do wewnątrz. Stoicie tak w tym ścisku jedno przy drugim już ósmą godzinę. Nie ma jak się okręcić, ani nawet zgiąć ręki. O kucnięciu hotka może tylko pomarzyć, nie mówiąc już o zdjęciu czegokolwiek. 

W międzyczasie pod drzwiami utworzyła się kolejka  pasażerów w potrzebie. Co chwila słychać walenie w drzwii i nerwowe pokrzykiwania...

Fantazja: jesteście oboje na pustej prywatnej plaży. Jest ciepło, księżyc rzuca delikatne światło, nikt was nie niepokoi, oboje jesteście napaleni, bo nie kochaliście się od wczoraj...

Prywatna plaża gwarantuje że w promieniu 5 km nie ma żadnego innego człowieka. Tysiące komarów bardzo zadowoliła więc Wasza obecność.

Fantazja. Odbycie pełnego cyklu warsztatów Shibari u japońskich mistrzów. 

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...