Skocz do zawartości
rita

"Zrujnuj" mój orgazm ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy będą wyposażeni w maski podwodne?

Fantazja: dziki seks na siłowni na ławeczce treningowej z kilkoma dobrze umięśnionymi mężczyznami ? LA

maska-do-snorkelingu-subea-easybreath-powierzchniowa-500.jpg

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ci mężczyźni, to członkowie lokalnego klubu seniora?

Namiętny seks z HW, rogacz na czworaka w roli materaca?

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, steca pisze:

Namiętny seks z HW, rogacz na czworaka w roli materaca?

...zakończony wspólną wizytą na ortopedycznym ostrym dyżurze po tym jak rogaczowi wypadł dysk :D

Każdy apartament na wynajem jest od teraz wyposażony w solidny hak na suficie na środku głównego pomieszczenia :D

• Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Wichura pisze:

...zakończony wspólną wizytą na ortopedycznym ostrym dyżurze po tym jak rogaczowi wypadł dysk :D

Każdy apartament na wynajem jest od teraz wyposażony w solidny hak na suficie na środku głównego pomieszczenia :D

Z uwagi na panujące ceny gazu zawsze wisi na nim płonący kociołek ogrzewający pomieszczenie :P

Fantazja: przypadkowy seks w pędzącym przez sam środek wsi traktorze. 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...po wyboistej drodze mijając stado krów idące poboczem?

Fantazja: dziki seks na łodzi motorowej płynąc Motławą w Gdańsku. LA

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, LadyA&psina pisze:

dziki seks na łodzi motorowej płynąc Motławą w Gdańsku. LA

i abordaż załogi Czarnej Perły na oczach przerażonych turystów.

Fantazja: Seks z nieznajomą w sklepie za regałem.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, muur pisze:

Fantazja: Seks z nieznajomą w sklepie za regałem.

Ta nieplanowana przygoda z panią Leokadią, emerytowaną nauczycielką matematyki dorabiającą obecnie w sklepie z pewnością sprawi, że już nigdy nie zapomnisz portfela idąc po chleb i bułki na śniadanie.

Fant: całonocna przygoda w hotelu z seksowną Azjatką (zdrową i bez "bonusów") :)

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wichura pisze:

Fant: całonocna przygoda w hotelu z seksowną Azjatką (zdrową i bez "bonusów") :)

Skoro nie masz na zapłacenie za hotel w Hong Kongu Wichuro, będziesz musiał  w nim całą noc sprzątać. Nadzorować będzie cię "seksowna Azjatka" o urodzie i gabarytach gwiazdora filmów karate Bolo Yeunga. Ahoj przygodo?

Fantazja. W pokoju bedziesz tylko ty z koleżanką a ja będę się wam przyglądał przez lustro weneckie.  Wkroczę w odpowiednim momencie gdy akcja zacznie się rozkręcać. 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Grey pisze:

Fantazja. W pokoju bedziesz tylko ty z koleżanką a ja będę się wam przyglądał przez lustro weneckie.  Wkroczę w odpowiednim momencie gdy akcja zacznie się rozkręcać. 

Niestety wkraczasz za późno i nie udaje Ci się zatrzymać ręki z nożem. Koleżanka ucieka Ty zostajesz w pokoju z martwą prostytutką. 

Raz w miesiącu mam do dyspozycji czapkę niewidkę na 24 godziny

• Lubię 1
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Raz w miesiącu mam do dyspozycji czapkę niewidkę na 24 godziny

Terapeuta: Rozumiem,że są takie dni w miesiącu, kiedy musisz się schować przed żoną...te 24 godziny bycia niewidzialnym,to mechanizm obronny wytworzony przez zalękniony umysł. Pamiętaj jednak,czasem trzeba wyjść ze strefy komfortu.

Fantazja:

Orgia bez mojego udziału...chcę tylko obserwować, z lampką wina w dłoni.

• Hmm... 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...