Skocz do zawartości
rita

"Zrujnuj" mój orgazm ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, wilbur pisze:

Na bieganie w takim tempie już nie mam kondycji i zostaje w tyle...

Fantazja:

Paść między Twoimi udami i sycić się Twym sokiem.

Nie dość, że zalał się w trupa to jeszcze mu mało...

Fantazja: zrobić to z dwoma kolegami w loży na dyskotece

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, LadyA&psina pisze:

Fantazja: zrobić to z dwoma kolegami w loży na dyskotece

A ten /ta ciągle tylko o chlaniu. 

Fantazja: chciałabym znów rozprawiczyć jakiegoś młodego (zgodnie z prawem) chłopaka. 

• Lubię 5
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Modlishka pisze:

chciałabym znów rozprawiczyć jakiegoś młodego (zgodnie z prawem) chłopaka

Mam już dla Ciebie odpowiedniego młodzieńca. To prawdziwy długodystansowiec, zatem spodziewaj się 30 sekund ekscytującego seksu, zakończonych jego wstrząsającym orgazmem ? 

Fantazja: Dzisiaj poprowadzisz wykład dla swoich studentów, załóż tę kusą sukienkę i nie zakładaj do niej majtek. 

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Grey pisze:

Fantazja: Dzisiaj poprowadzisz wykład dla swoich studentów, załóż tę kusą sukienkę i nie zakładaj do niej majtek. 

Na uniwersytecie trzeciego wieku ciężko powiedzieć, który organ stanie pierwszy...

Zapomniałem o fantazji:

Bycie kierowcą kiedy @mysha zabawia się z tyłu z kochankiem

• Lubię 3
  • Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.04.2022 o 14:46, pushek pisze:

Na uniwersytecie trzeciego wieku ciężko powiedzieć, który organ stanie pierwszy...

Zapomniałem o fantazji:

Bycie kierowcą kiedy @mysha zabawia się z tyłu z kochankiem

Lokalna policja komentuje sprawę: "Ci cholerni kierowcy chłodni z roku na rok pozwalają sobie na zbyt wiele" 

Zrobić to z kochankiem na brzegu plaży, gdy obmywają nas morskie fale...

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.04.2022 o 20:30, rita pisze:

Zrobić to z kochankiem na brzegu plaży, gdy obmywają nas morskie fale...

@_nikt_ Ci się przecież nie przyzna publicznie,że też lubi robić zamki z piasku.

Fantazja. 

Seks w pociągu z nieznajomą kobietą...

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Aine pisze:

Seks w pociągu z nieznajomą kobietą...

Jak donosi portal internetowy naszekoluszki.pl, w pociągu relacji Łódź Fabryczna- Koluszki dwie kobiety zatrzasnęły się w toalecie. Dzięki zręcznej akcji Pana Mieczysława, konduktora tego pociągu obydwie niewiasty zostały uratowane. Niestety nie umiały wyjaśnić dlaczego poszły do toalety pociągu wspólnie, zamiast skorzystać z niej pojedynczo.

Fantazja: Robisz mi dobrze ustami w samochodzie, którym pędzimy autostradą z dużą prędkością. 

• Haha 3
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Grey pisze:

Robisz mi dobrze ustami w samochodzie, którym pędzimy autostradą z dużą prędkością. 

Nagle przerywam i mówię: "Słyszałeś, że Kolejna TESLA jadąca na autopilocie wjechała w radiowóz."

F: Leżę na stole do masażu, moje ciało jest w całości pokryte oliwką, a Jego ręce nagle lądują na mym łonie.
Ona?

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Aine pisze:

@_nikt_ Ci się przecież nie przyzna publicznie,że też lubi robić zamki z piasku.

@Aine a co ja Ci zrobiłem, że mnie tak publicznie demaskujesz?? :lach:

Fantazja: seks na polanie w ciepłym lipcowym deszczu ;) 

• Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, _nikt_ pisze:

@Aine a co ja Ci zrobiłem, że mnie tak publicznie demaskujesz?? :lach:

Dziecko... @może?...nad morzem...po co pytasz, nie chciałam, żebyś się tak na forum dowiedział :lach:

19 godzin temu, _nikt_ pisze:

Fantazja: seks na polanie w ciepłym lipcowym deszczu

chcesz kolejne dziecko? ? alimenty Cię zjedzą. 

*albo @rita Nas zje za rozwalanie tematu.

23 godziny temu, n00bs pisze:

F: Leżę na stole do masażu, moje ciało jest w całości pokryte oliwką, a Jego ręce nagle lądują na mym łonie.
Ona?

Ostrzegałam go,żeby mnie nie zdradzał chociaż w pracy...ciekawe kiedy zorientuję się,że mu dolałam cały sok z kilograma chili do jego profesjonalnego olejku...

Współczuję tej,na którą  wypadnie...

Zapomniałam o fantazji...

Oralnie z kilkoma panami, pod wodą w ogromnej wannie...

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...