Skocz do zawartości
Rogaty

Fantazja sylwestrowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Wybieramy się na imprezę sylwestrową na salę. Hotka ma już kupioną kreację... Mała czarna z przyjemnym nacięciem na udzie, sięgającym tak naprawdę niedużo poniżej biodra ? ( bardzo duża szansa że jak ktoś będzie ją obserwował z boku w trakcie tańca to dostrzeże dolną część bielizny. Na samą myśl że ktoś zaobserwuje jej sexowne majtki, może znajdzie odwagę żeby potem zaprosić ją do tańca... Na samą myśl o tym co mogło by się wydażyć w takiej sytuacji krew odpływa mi z głowy... Mam widok przed oczami jak w trakcie tańca oczywiście " przypadkiem" jego krocze ociera się o jej nagie udo, jak przy obrocie ręką asekuruje  ją oczywiscie nie prowadząc dłoni na wysokości pleców tylko znacznie niżej... A kto wie potem znikają na kwadrans po którym żonka wraca z już bez szminki na ustach... Jedyną wadą tej sytuacji że idziemy tam że znajomymi ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi krążą po głowie fantazje Sylwestrowe :) kiedy moja Śliczna jest sexi ubrana, swietnie się bawimy.. Ona podchodzi do mnie i szepta mi do ucha, że jeden z gości z nią flirtuje, całkowicie nie zwracając uwagi na to, że to moja Żona. Pyta mnie grzecznie, czy nie będę miał nic przeciwko jeśli zatańczy z tym wysokim, dobrze zbudowanym przystojniakiem.. Zgadzam się oczywiscie.. Obserwuje ich każdy ruch.. Ona się łasi jak kotka, on co chwilę coś jej szepcze na ucho, wtedy ona się patrzy na mnie i smieje.. nie uśmiecha tylko smieje się .. Wreszcie wraca do mnie, jestem zazdrosny, pytam o czym rozmawiali, że bylo jej tak do śmiechu.. Odpowiada, ze Łukasz dopytywał o szczegoly bransoletki, ktora miała na kostce.. Przypomniałem mojej Żonie, że musimy zaraz po północy zbierać się do domu, ponieważ rano muszę iść do pracy, popatrzyla na mnie "Kochanie, Ty masz poranna zmiane ale ja nie mam... Może zostanę jeszcze chwilke... :)"
Jedyną wadą tej imprezy, że byli tam znajomi :) ale to też można przekłuć na swoją stronę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś sprecyzowane plany już nastąpiły? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli to pytanie do mnie to tak, będziemy na balu i ma być kolega poznany na innym portalu ale jak to w życiu bywa... zobaczymy ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...