Skocz do zawartości
7492

Odważny ubiór żony - gdzie wypada a gdzie nie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Moja hotka lubi czasem założyć coś seksownego przy okazji jakiegoś wypadu, tak żeby inni mieli na czym zawiesić oko ;)

Pewnie wiele z obecnych to osób też to praktykuje. 

Pytanie gdzie według Was wypada zakładać takie rzeczy, a gdzie nie ? 

Kluby/ dyskoteki to oczywista sprawa. Niektóre miejsca są potencjalnie dobre, np kino, ale można tam też trafić na np matki z dziećmi czy inne nieodpowiednie towarzystwo i  wtedy efekt jest zupełnie odwrotny od zamierzonego 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówisz o czymś seksownym, czy wyzywającym? Dopytuję, bo to nie zawsze to samo. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, mam na myśli coś wyzywającego 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedzie można natrafić na matki z dziećmi. No może poza klubami nocnymi i swingers klubami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jeśli wybierzesz się ze swoją Hotką w wyzywających ciuszkach choćby nawet do zwyklej galerii handlowej to na pewno nie zabraknie obserwatorów ;) w zależności jak wyzywająco miałaby się ubrać (może zaprezentujesz jakąś przykładową kreację :) ). Może jakas ładna spudniczka z sexi pończoszkami przy stoliczku na kawie, a jak zobaczy jakiegoś przystojniaka to da mu zaglądnąć między nóżki? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie hotka powinna być kobieca i elegancka a nie wyzywająca 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słowo „wypada” już dawno wypadło z mojego słownika. Najseksowniej ubrane były czasem mamy w przedszkolu.

Wszystko zależy od tego w czym Hotka czuje się komfortowo i od potrzeby chwili.

Pytanie co chce (-cie) osiągnąć w trakcie danego wyjścia - czy tylko przyciąganie głodnych spojrzeń czy także odważnych dłoni?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.12.2021 o 17:25, Witek pisze:

Dla mnie hotka powinna być kobieca i elegancka a nie wyzywająca 

Zgoda, czesto zbyt wyzywajacy stroj bardziej odrzuca niz zacheca

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.12.2021 o 17:25, Witek pisze:

hotka powinna być kobieca i elegancka a nie wyzywająca 

Hotka nic nie powinna. Hotka może, jeśli ma na to ochotę. ? 

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko coś odpowiedzieć, bo jak @Zouza zauważyła - seksowne i wyzywające to nie zawsze. No i jak zauważył @Mr.K nie wiadomo, jaki efekt ma ów strój wywołać. Skoro  piszesz, że nie chcecie ubiorem zgorszyć dzieci - zapewne chodzi o strój jak najmniej zakrywający. 

Więc - oprócz dyskotek/klubów. 

Kiedyś z bliską koleżanką chcieliśmy wywołać ,,efekt uciekających oczów" i wybraliśmy ma ten cel bulwar na rzeką leśną porą. Dzika część, w sposób naturalny zagospodarowana na imprezy typu ogniska. Wydaje mi się, że tam wieczorową porą nie uświadczysz dzieci. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...