Skocz do zawartości
•Mr.P•

Nowe Doznania stały się fetyszem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 26.11.2021 o 12:58, •Mr.P• pisze:

Nowe kochanki / kochankowie dają nowe doznania.

Dla mnie takim nowym doznaniem, którego nie potrafię sobie obecnie odmówić w spotkaniach stała się do dominacja. Kiedyś tego nie potrafiłem, nie praktykowałem, nie wyobrażałem sobie tego przejęcia kontroli nad drugą osobą. Myślę. że straciłem przez to kilka fajnych znajomości na początku mojej "kochankowej" drogi. Dziś nie wyobrażam sobie seksu bez klapsów, mocniejszego uścisku, przytrzymania za włosy, pikantniejszego słownictwa i tym podobnych elementów lekkiej dominacji. Taka zmiana :). Chyba dobra...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy coś o czym wcześniej nie myśleliście lub było obojętne stało się waszą „obsesją” , upodobaniem o którym myślicie co raz częściej

Tak, doświadczyłem czegoś takiego. Z tym, że to cała paleta doznań i doświadczeń, bez których teraz nie wyobrażam już sobie pełnego spełnienia.

Począwszy od zapachu świeżo wypranej bielizny, charakterystycznego tylko dla Niej, po ten najbardziej intymny - nie mniej charakterystyczny. Przez całą litanię spojrzeń, gestów, dotyków, pozycji, gadżetów, słów, dźwięków, zapachów... których rolę w naszej grze trudno nawet czasem prosto zdefiniować. Znam Ją tak dobrze,  że nawet chwilowe niedoskonałości stają się przedmiotem mojego uwielbienia. Myślę, że to wszystko jest dla mnie swego rodzaju narkotykiem, pod wpływem którego "najzwyklejszy" seks za każdym razem przeradza się w czystą magię.

I ta magia właśnie stała się moją obsesją ?

Coma

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam Was panowie i dzięki Wam coraz bardziej rozumiem moich mężczyzn.

Sama mam świra na punkcie zapachu, a i tak zawsze dziwi mnie, że moje wyprane majteczki, które potem małą chwilkę były na mnie, dla nich obu podobno już mną pachną. I patrzą na moje gesty dłoni, szyi, a nawet skurcze brzucha ze śmiechu i to dla nich magiczne.

Czytam tu wpisy mężczyzn i chłonę ich podejście do swoich kobiet. Jakże tu można wyzbyć się wszelakich kompleksów i zobaczyć siebie oczami drugiej strony.

Dziękuję.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od zawsze miałem fetysz kobiecych stóp co jak widzę jest już chyba normą u wielu mężczyzn, jednak kiedy doświadczyłem tego samego od kobiety rozwinął się on również w druga stronę ale to już chyba mniej spotykane u kobiet?‍♂️

A w temacie wątku

Kiedyś podzielałam fetysz stóp (bardzo lubiłam je eksponować), ale fetyszyści stóp i damskich butów skutecznie mnie do tego zniechęcili.

Teraz o dziwo bardzo lubię głaskać, wąchać, dotykać delikatnie stopy moich mężczyzn. Bo wiem, że poprzez stopy docieram do ich mózgów (zboczenie byłego zawodu) .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z wypowiedzią Luli. W upodobanie przerodziło się to co już drzemało we mnie. Inne doznania potraktowałam jako eksperyment np. wiązanie. I nie tęsknię za nim. Z kolei jeszcze inne doznania stały się upodobaniem przy konkretnym Kochanku. Przy innym były pozytywne, ale już bez tej siły rażenia.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim życiu lubiłem i lubię nadała odkrywać nowe fascynacje.. czytając Wasze komentarze naszła mnie refleksja co jest moim fetyszem.

Zapach. 

Zapach kobiecych piersi..

Trudny do określenia, sprecyzowania..

Czy ktoś ma też podobne zdanie?

P.s. zgodzę się z moją przedmowczynia VIOLA  apropos zmieniających się kryteriów kiedy poznajemy nową osobę.. czasami potrafi nas  pozytywnie zaskoczyć to czego się boimy z jedną osoba a czasami zrazić z inną osobą..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...