Skocz do zawartości
Sem.

Kilka zmian w powiadomieniach

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Użytkownicy

Ponieważ zdarza się że nie odróżniacie od siebie powiadomień via e-mail o zdarzeniach "Wystawiono Ci nowy wpis ASWU" od powiadomienia "Wystawiono wpis ASWU Użytkownikowi którego obserwujesz", dodatkowo to drugie powiadomienie via e-mail po zlotach nieźle bałagani w skrzynce bo takich wpisów naturalnie jest bardzo wiele, a im większą ilość Użytkowników obserwujecie, tym więcej takich powiadomień lądowało w Waszych skrzynkach e-mail, dlatego też postanowiłem wyłączyć powiadomienie przychodzące do skrzynki e-mail o nowych wpisach ASWU, dotyczących Użytkowników których obserwujecie. Istotą powiadomień e-mail jest, aby tą drogą przychodziły wyłącznie najistotniejsze powiadomienia. Dlatego też nadal będziecie otrzymywać powiadomienie e-mail o tym że otrzymaliście wpis ASWU, oczywiście wpis, który dotyczy Waszych kont. Zdarzało się również, że pisali do mnie Użytkownicy z pytaniami, "dlaczego dostałem negatyw?? Za co, przecież mam VIP, wszystko opłacone, o co chodzi??". Okazywało się, że nie czytaliście tytułu powiadomienia, a jedynie informację o wystawionym negatywnym wpisie ASWU, a chodziło oczywiście o Użytkownika którego obserwujecie a nie o Was :D Aby zapobiec niepotrzebnym dylematom tego typu na przyszłość, postąpiłem jak wyżej. Informacja o tym że ktoś wystawił Użytkownikowi którego obserwujesz wpis ASWU, nadal będzie dostępna w "Dzwoneczku" powiadomień na stronie, jak dotychczas. 

Kolejna zmiana w powiadomieniach, to wyłączone powiadomienie o tym, że odrzuciliście zaproszenie do znajomych. Czyli - Użytkownik którego zaproszenie odrzuciliście, dostawał o tym fakcie powiadomienie. To taka trochę "facebookowa" zmiana, tam również ogranicza się do minimum złe wiadomości, aby nie było ludziom po prostu smutno :) Najczęściej Ci Użytkownicy którzy zostali z różnych powodów odrzuceni, nie pamiętają już o tym komu, kiedy wysyłali zaproszenie. Najczęściej bowiem są to nowi ludzie, którzy chcą coś sobie "zgromadzić" i nie zważają na to, że znajomi, to znajomi których de facto, najpierw trzeba poznać a potem można zapraszać :) Uwaga - W dalszym ciągu będziecie otrzymywać powiadomienia via e-mail o tym że ktoś usunął Was z listy znajomych i zakończył znajomość ponieważ to powiadomienie uważam za istotne, oraz pozostałe, o akceptacji znajomości oraz o zaproszeniu do znajomych. 

Pozdrawiam,

ZKF Administrator,

Sem.

• Lubię 7
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...