Skocz do zawartości
Jeleń

:(

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy opisuje swoje przeżycia lub snuje plany na nowe rogi a ja ciagle sam :( czy naprawdę ma już tak zostać ? Niema dla mnie żadnej hotki ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak konkretnie to czego oczekujesz po tym temacie? 

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprytne. Złapałem się na tytuł tematu jak ja prasowe ogłoszenie typu"AAAAAAAAAAAA(...)" 
Jeżeli jedynym kryterium do poszukiwania partnerki jest chęć kobiety do bycia hotką to sukcesów Ci nie wróżę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojjj nie tylko fi cuckoldu. Najważniejsze to się dobeze dogadywać. Siedząc razem czas. Szykować razem obiad, dzielić się obowiązkami domowymi. Grać razem w gry planszowe czy  tez inne. Oglądać razem tv. Wyjeżdżać do spa. Na spacer. Wakacje... tylko ja coś nie mogę odpowiedniej poznać a co dopiero myśleć o rogach ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.11.2021 o 09:48, janosik pisze:

Jeżeli jedynym kryterium do poszukiwania partnerki jest chęć kobiety do bycia hotką to sukcesów Ci nie wróżę.

Nie zauważyłam, by to miało być jego główne kryterium. Raczej bardzo ważne.

Nie widzę niczego złego w szukaniu partnera życiowego pod kątem upodobań seksualnych. Ba, uważam to za odwagę, której większości brak. Wszak seks jest jedną z najważniejszych sfer mających ogromny wpływ na szczęśliwe życie w związku. Nie powinno się tego bagatelizować. Znam pary, które dobrały się pod kątem łóżkowych świrów i mają udane związki.

Inną sprawą jest to:

W dniu 15.11.2021 o 22:51, Jeleń pisze:

czy naprawdę ma już tak zostać ? Niema dla mnie żadnej hotki ?

W dniu 20.11.2021 o 06:40, Jeleń pisze:

tylko ja coś nie mogę odpowiedniej poznać a co dopiero myśleć o rogach ??

@Jeleń czuć od Ciebie desperacją. Ty już wręcz skamlesz o uwagę. Zapewne dlatego kobiety od Ciebie stronią.

Mało która z nas będzie mieć ochotę przygarnąć kogoś takiego i się z nim użerać. Takich jęczących jest multum i nie trzeba się zbytnio wysilać, by Was mieć.

Kobiety to też zdobywcy. Lubimy, gdy ktoś nas sobą zaintryguje. Ty raczej teraz odstraszasz,  a nie ciekawisz. 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...