Skocz do zawartości
Witek

Cuckold A zdrada kontrolowana !?

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkamy z żoną w małej mieścinie gdzie ciężko znaleźć kogoś dyskretnego w klimatach cuckold ...natomiast jest sporo opcji do zdrady kontrolowanej bez wiedzy bulla . Prubował ktoś takiego układu ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Witek pisze:

natomiast jest sporo opcji do zdrady kontrolowanej bez wiedzy bulla

Chyba musisz sprecyzować o co chodzi. Czy o to, że kochanek nie wie, że Ty wiesz? Jeżeli tak to owszem zdarza się, że ktoś spotyka się w ten sposób. Oczywiście jeżeli chodzi o ewentualne zdjęcia czy nagrania ze spotkania po kochanek musi być ich świadom i wyrazić na nie zgodę.

Nawiązując do samego tytułu wątki to cuckold jest właśnie zdradą kontrolowaną sensu stricte

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Wichura pisze:

Chyba musisz sprecyzować o co chodzi. Czy o to, że kochanek nie wie, że Ty wiesz? Jeżeli tak to owszem zdarza się, że ktoś spotyka się w ten sposób. Oczywiście jeżeli chodzi o ewentualne zdjęcia czy nagrania ze spotkania po kochanek musi być ich świadom i wyrazić na nie zgodę.

Nawiązując do samego tytułu wątki to cuckold jest właśnie zdradą kontrolowaną sensu stricte 

Po prostu żona by miała romans o którym tylko ja bym wiedział 

• Zmieszany 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm..  wydaje mi sie że nawet była gorąca dyskusja na ten temat w innym wątku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Witek pisze:

Po prostu żona by miała romans o którym tylko ja bym wiedział 

Czyli tak jak napisałem chodzi o to, że sam kochanek nie byłby świadomy, że Ty wiesz i myślałby, że Twoja żona Cię zdradza? Jeżeli tak to tak jak napisałem wcześniej:

39 minut temu, Wichura pisze:

owszem zdarza się, że ktoś spotyka się w ten sposób. Oczywiście jeżeli chodzi o ewentualne zdjęcia czy nagrania ze spotkania po kochanek musi być ich świadom i wyrazić na nie zgodę.

I będzie to właśnie cuckold czyli zdrada kontrolowana odbywająca się na takich a nie innych zasadach

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, SirMilev pisze:

"Kochanek dla żony wolny czy żonaty"?

Bez znaczenia ,, ale raczej wolny 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, Witek pisze:

Bez znaczenia ,, ale raczej wolny 

To nie było pytanie do Ciebie. SirMilev podał Ci tytuł wątku :D 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...