Skocz do zawartości
Puniek8712

Początki Light?

Rekomendowane odpowiedzi

Może kilka słów o nas na początek. Jesteśmy małżeństwem od 5 lat ale znamy sie bardzo długo. Zawsze byliśmy przyjaciółmi, ale w końcu nasze drogi Tak sie złożyły ze jesteśmy razem. Ja jestem spawaczy zona wizażystka. Jesteśmy normalnymi młodymi ludźmi, mamy dwójkę dzieci. Można Tak pisać cały dzień ale nie o to chodzi. W łóżku lubimy zabawy, nowe doznania, może nie jesteśmy wariatami ale lubimy nowe doznania. Zona już wie ze chciałbym zabawić sie w większym gronie, i nie powiedziała nie. 

Jednak też nie chce skakac na głęboką wodę. Już sam podryw i flirt mnie podnieca. A gdyby ktoś dotyka mojej Kotki!!!! Macie jakieś fajne doświadczenia itd? Interesuje mnie luźną swobodna wymiana zdań?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiesz bliżej o jakie doświadczenia Ci chodzi?

W zwykłym flircie czy podrywie chyba każdy ma jakieś tam doświadczenia. Nawet ludzie spoza klimatu.

Kreci Cię myśl o tym, że ktoś na Twoich oczach podrywa Twoją żonę? Najlepiej to skonfrontować, bo w rzeczywistości może nie być podniecająco, a wręcz przeciwnie. Może Ci się włączyć ta niezdrowa zazdrość.

Z racji zawodu żony, radzę Wam uskuteczniać zabawy nawet te typu flirt z dala od miejscowości w której mieszkacie i pracujecie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście zgadzam się, można powiedzieć że w jakimś stopniu jest osobą publiczną? A jeśli chodzi o niezdrową zazdrość to naprawde dużo O tym myślałem i jestem praktycznie pewny ze wygrało by podniecenie

Mysle ze w jakimś stopniu zazdrość może tylko dodać smaczku?

Tak kręci mnie myśl ze ktoś ja pokrywa, były już jakieś takie delikatne sytuacje, a chciałbym aby to troszkę poszło dalej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zróbcie sobie wypad we dwoje do jakiegoś klubu. I najpierw siądźcie oddzielnie. Wtedy zobaczysz jak się czujesz, gdy inni mężczyźni mocno ją adorują.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście myślałem o tym. Tylko czy nie będzie to dziwne jak mężatką bedzie sama w klubie??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej, by to był klub nie w Waszej miejscowości. Tak będzie bardziej komfortowo. Nikt nie musi wiedzieć, że to mężatka. Przez część tego wypadu niech będzie singielką. Ty w każdej chwili możesz do niej dołączyć. Ustalcie sobie znak sygnał, by czuła się bezpiecznie, że cały czas jesteś przy niej, by móc jakby co zareagować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyśl może nad wspólnym wyjściem np do strefy saun w aquaparku. Również tam możecie udawać, że nie przyszliście razem. I tam mógłbyś poobserwować ja inni faceci reagują na Twoją partnerkę nago. Dodatkowo sam zobaczysz jak Ty zareagujesz na taką sytuację. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klub jest dobrym i nie dobrym miejscem.

Będąc kiedyś z partnerką zostawiłem ją na chwilę. Obserwowałem sytuację z bezpiecznej odległości. Wielu gości, odmowy wspólnego tańca akceptowało. Niestety ale trafiły się dwa natręty. Dwóch kolesi do niej podbiło i się zaczęły dziwne akcje. 

Szybki powrót. Panowie potraktowali mnie jako konkurencję, zostalem przywitany miłymi słowami żebym "szybciutko uciekał". 

Wyszło słabo, klimat się zepsuł a ja czułem się winny. 

Logistyka całego przedsięwzięcia jest bardzo ważna.  Partnerka musi mieć poczucie bezpieczeństwa. 

Długi temat.

Wyciągając wnioski to wcześniej znalazł bym  ogarniętego gościa i mu naświetlił sytuację. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...