Skocz do zawartości
Boni&Em

Stała relacja z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, Boni&Em pisze:

Myślę, że to człowiek ogólnie mało otwarty. Ja jestem całkowitym jego przeciwieństwem

Myślę że jesteś bardzo zaangażowana w tą relację. Emocjonalnie. Ponieważ jest to platoniczne a tam zawsze cierpi tylko jedna osoba, to najrozsądniej byłoby odpuścić "głębsze" oczekiwania, lub całą relację. Jeżeli my, już na podstawie tego co piszesz w tym temacie, zauważamy Twoje zaangażowanie, to co dopiero Kochanek o którym mowa? 

On nie chce się angażować i z całą pewnością, widzi, i obawia się Twojego zaangażowania. Będzie się wycofywał, by uchronić swój związek. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Sem. pisze:

Myślę że jesteś bardzo zaangażowana w tą relację. Emocjonalnie. Ponieważ jest to platoniczne a tam zawsze cierpi tylko jedna osoba, to najrozsądniej byłoby odpuścić "głębsze" oczekiwania, lub całą relację. Jeżeli my, już na podstawie tego co piszesz w tym temacie, zauważamy Twoje zaangażowanie, to co dopiero Kochanek o którym mowa? 

On nie chce się angażować i z całą pewnością, widzi, i obawia się Twojego zaangażowania. Będzie się wycofywał, by uchronić swój związek. 

Zgadzam się w 100% wiem jakim ryzykiem jest kilkuletnią dobrą cuckoldowa relacje z drobnym ale doprowadzić do krawędź jednak czasami to konieczne. Widać jak na dłoni że Twoje oczekiwania to rozwój relacji o przyjaźń co moim zdaniem zdecydowanie na plus natomiast kochanek raczej przejawia niechęć w tej kwestii. Oczywiście możesz odpuścić i poczekać ale po czasie dalej będziesz odczuwać niedosyt w tej relacji i dalej będzie ten sam dylemat. Doradzam zdecydowanie rozmowę w stylu kawa na ławę chociaż czuję po kościach że koniec może być jeden. Powodzenia ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiem sobie wyobrazić przyjacielskiej relacji z człowiekiem który ma żonę i ukrywa mnie przed nią a łączy nas seks, na dodatek przy mnie okłamuje swojego przyjaciela. 

Kłamstwo za kłamstwem i życie na kłamstwie.

Zastanawiałam się jakie kłamstwa serwuje mnie, jego kochance.

No i jak zawsze przy tej okazji drzalabym na myśl o dniu, gdy żona się o wszystkim dowie i pokaże, na co stać zranioną kobietę. 

Myśląc o sobie - byłabym na nie. 

Warto też przemyśleć ile sobie sami dopowiadamy, żeby obraz danej osoby nam się kleił. Na ile on przykładowo jest "skryty" a na ile może jednak wyrachowany. Skąd pewność, że oprócz Ciebie nie spotyka się też z kilkoma innymi kobietami? Przecież trzyma Cię na dystans od swojego życia...

• Lubię 14
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj nadszedł dzień mojej decyzji , kolejne kłamstwo z jego strony.. 

To nie jest mój parner ale odbiera mi dobrą energię. 

Odpuszczam ,nie potrzeba mi takich ludzi, przemyślałam. Myślę ,że dobra i mądra decyzja mam nadzieję.:))

• Lubię 14
  • Przytulam 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Boni&Em pisze:

Ktoś, kto odbiera Ci dobrą energię zdecydowanie nie powinien być Twoim partnerem. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Boni&Em pisze:

Odpuszczam ,nie potrzeba mi takich ludzi, przemyślałam. Myślę ,że dobra i mądra decyzja mam nadzieję.:))

Jak to powiedział Grosicki przed meczem ze Szkotami: "Nadszedł dzień dzisiejszy." - a potem było już tylko lepiej.

• Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Boni&Em pisze:

Bardzo mądra decyzja !!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Boni&Em pisze:

Odpuszczam

Koniecznie daj znać czy się udało, tacy jak on latwo nie pozwalają odejsc.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, jennifer pisze:

Koniecznie daj znać czy się udało, tacy jak on latwo nie pozwalają odejsc.

Wiemm tacy jak on dążą do celu..dam znać :)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Boni&Em pisze:

Wiemm tacy jak on dążą do celu..dam znać :)))

Ale czy on ma jakiś cel wobec Ciebie?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...