Skocz do zawartości
Boni&Em

Stała relacja z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Chodziło mi bardziej o to , że to zawsze ja muszę myśleć o miejscu I czasie spotkania bo on się wcale nie wysila . I tak jak pisałam spotyka się też z innymi kobietami i bardzo często mi pisze lub mówi co tam z nimi robi , więc zaczęłam się zastanawiać czy też nie jest na odwrót i nie gada im o mnie .  Zaczął się skupiać na swojej przyjemności A mnie olewać dlatego pisałam o szacunku.  

Raczej zrezygnuje z tej relacji  bo nie widzę w niej sensu. 

Wśród niektórych panów istnieje dziwny stereotyp, że jak się będziesz starał, to kobieta będzie Cię brała za mięczaka. A mięczak to taka cipa jak jej mąż, który aż tak się stara i jej ulega, że mu żonę można ruchać. Więc trzeba być maczo, który ma wy-ebane na laskę. I wtedy taka durna cizia będzie sie uganiać za nim.

Tacy panowie mają skłonność wychwalania się przed foczką ileż to oni poza nią mają innych dup do ruchania. Co w ich mniemaniu ma sprawić, że foczka będzie zazdrosna i będzie jeszcze bardziej starać się o tegoż  samca alfa mającego przecież stado innych suczek pod ręką.

A w rzeczywistości, gdy foczka zmądrzeje i powie żegnaj, to nierzadko wielce obrażony odstawi cyrk pokazując nieświadomie, że jednak mu bardzo zależało. Jednak forma w jakiej to robi, czyli zwyzywania, a potem przepraszania na ogół zniechęca parę do jego osoby tak bardzo, że jego kutas dostaje zakaz wjazdu na zawsze.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

... bardzo często mi pisze lub mówi co tam z nimi robi , więc zaczęłam się zastanawiać czy też nie jest na odwrót i nie gada im o mnie .  Zaczął się skupiać na swojej przyjemności A mnie olewać dlatego pisałam o szacunku.  

Raczej zrezygnuje z tej relacji  bo nie widzę w niej sensu. 

Z tego co napisałaś o tej relacji to rezygnacja będzie chyba najlepszym wyjściem. Po co się tak męczyć a widać, że tak jest. To, że pisze lub opowiada w Twojej obecności o innych kobietach i jak się z nim zabawia potraktowała bym jako nietakt i brak szacunku dla Ciebie. W momencie kiedy z nim przebywasz  to Ty jesteś najważniejsza. Piszesz, że się nie wysila, że sama ogarniasz czas i miejsce ?Wybacz, że to napiszę ale te zerowe zaangażowanie z jego strony świadczy o tym, że kompletnie nie zależy mu na tej relacji. Ciekawa jestem czy rozmawiałaś z nim o tym co Cię irytuje w jego zachowaniu, może gość jakiś niedomyślny jest? Decyzja należy do Ciebie ale moim zdaniem szkoda czasu na takiego "kochanka", na nim jednym świat się nie kończy? Pozdrawiam serdecznie LA

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, PussyLicker pisze:

Wśród niektórych panów istnieje dziwny stereotyp, że jak się będziesz starał, to kobieta będzie Cię brała za mięczaka. A mięczak to taka cipa jak jej mąż, który aż tak się stara i jej ulega, że mu żonę można ruchać. Więc trzeba być maczo, który ma wy-ebane na laskę. I wtedy taka durna cizia będzie sie uganiać za nim.

Tacy panowie mają skłonność wychwalania się przed foczką ileż to oni poza nią mają innych dup do ruchania. Co w ich mniemaniu ma sprawić, że foczka będzie zazdrosna i będzie jeszcze bardziej starać się o tegoż  samca alfa mającego przecież stado innych suczek pod ręką.

A w rzeczywistości, gdy foczka zmądrzeje i powie żegnaj, to nierzadko wielce obrażony odstawi cyrk pokazując nieświadomie, że jednak mu bardzo zależało. Jednak forma w jakiej to robi, czyli zwyzywania, a potem przepraszania na ogół zniechęca parę do jego osoby tak bardzo, że jego kutas dostaje zakaz wjazdu na zawsze.

Dosadnie to opisałeś, aż ciężko było czytać!

Ale masz rację, jest to pewien typ zaburzonego mężczyzny, który występuje wcale nierzadko. Trzeba omijać z daleka.

Relacja z przyhamowanymi emocjami też może być fajna, ale na pewno obie strony muszą czuć podobny stopień zaangazowania. Bez tego się rozleci albo zamiast dostarczać przyjemności będzie  dołować więc powinno się wiać.

Ale nie zawsze łatwo jest tak po prostu zakończyć, wiele tego typu układów działa uzależniająco a wtedy wiadomo, rozum jedno a ciało drugie i dupa.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, LadyA&psina pisze:

Z tego co napisałaś o tej relacji to rezygnacja będzie chyba najlepszym wyjściem. Po co się tak męczyć a widać, że tak jest. To, że pisze lub opowiada w Twojej obecności o innych kobietach i jak się z nim zabawia potraktowała bym jako nietakt i brak szacunku dla Ciebie. W momencie kiedy z nim przebywasz  to Ty jesteś najważniejsza. Piszesz, że się nie wysila, że sama ogarniasz czas i miejsce ?Wybacz, że to napiszę ale te zerowe zaangażowanie z jego strony świadczy o tym, że kompletnie nie zależy mu na tej relacji. Ciekawa jestem czy rozmawiałaś z nim o tym co Cię irytuje w jego zachowaniu, może gość jakiś niedomyślny jest? Decyzja należy do Ciebie ale moim zdaniem szkoda czasu na takiego "kochanka", na nim jednym świat się nie kończy? Pozdrawiam serdecznie LA

Wspominałam mu nie raz.  Też potrafi się głupio pytać czy jeszcze z kimś się spotykam  A dobrze wie , że nie . Już teraz sama zaczęłam go olewac i kończę tą znajomość właśnie .  Nie przejmuje sie tym kompletnie nie ten to inny . Jedyny minus , że na nowo będę się stresować spotkaniami i to tyle .  

• Lubię 1
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, jennifer pisze:

Dosadnie to opisałeś, aż ciężko było czytać!

Ale masz rację, jest to pewien typ zaburzonego mężczyzny, który występuje wcale nierzadko. Trzeba omijać z daleka.

Dosadnie, bo miało oddać styl rozmów czy też myślenia tego typu mężczyzn, ale połączone z zabawną narracją. Dla niektórych chyba nawet było zabawne, co mnie cieszy ;-). A Ciebie wypada przeprosić za moją dosadność.

3 godziny temu, Hootka95rogacz93 pisze:

potrafi się głupio pytać czy jeszcze z kimś się spotykam  A dobrze wie , że nie. Już teraz sama zaczęłam go olewac i kończę tą znajomość właśnie .  Nie przejmuje sie tym kompletnie nie ten to inny . Jedyny minus , że na nowo będę się stresować spotkaniami i to tyle .  

To by dodatkowo potwierdzało moje podejrzenia, że w pewien mało rozsądny sposób prowadzi niepotrzebną nikomu grę. Z jednej strony skrycie czeka (starając się zrobić wrażenie jakby nie czekał) aż Ty wykażesz inicjatywę, zadzwonisz i zorganizujesz spotkanie. Ale z drugiej strony próbuje Ci zaimponować opowiadaniem o swoich wyczynach seksualnych z wieloma innymi kobietami, mając jednocześnie relację seksualną z Tobą. Ponadto jest... zazdrosny o Ciebie.

Pisząc "Zaczął się skupiać na swojej przyjemności A mnie olewać" masz na myśli seks?

Jeśli masz problemy z poznawaniem kochanków, bo sprawia Ci to dyskomfort i stres, natomiast w aktualnym urzeka Cię być może jego fizyczność, to może jednak warto spróbować doedukować tego aktualnego kochanka? Wyjaśnić mu, że nie lubisz gierek, prób manipulacji czy przechwałek, być może traktowania Cię jak uległą(?), bo psują Twoją relację z nim i mogą skłonić Cię do rozważenia jej zakończenia. Natomiast cenisz np. mężczyzn życzliwych, pomocnych, umiejących słuchać, doradzić czy też dbających o przyjemność partnerki itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Wspominałam mu nie raz.  Też potrafi się głupio pytać czy jeszcze z kimś się spotykam  A dobrze wie , że nie . Już teraz sama zaczęłam go olewac i kończę tą znajomość właśnie .  Nie przejmuje sie tym kompletnie nie ten to inny . Jedyny minus , że na nowo będę się stresować spotkaniami i to tyle .  

Może jakiś wolny kurier się znajdzie ??

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, suntzu pisze:

Może jakiś wolny kurier się znajdzie ??

Nie hahhaah ? ten co do mnie przyjeżdża to jest okropny i w dodatku żonaty.  Teraz jak przyjeżdża to że wstydu głowę spuszcza??

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...