Skocz do zawartości
Boni&Em

Stała relacja z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Boni&Em pisze:

Masz rację.. jestem bardzo na  to wyczulona.. 

Może za dużo oczekuję..? Nie wiem ,może chciałabym być dla kochanka kimś przed kim nie musi nic ukrywać i może byc sobą.. Może to mój egoizm ?? Przecież to tylko zabawa.

Tak trudno poskładać wszystkie puzzle żeby było komfortowo dla wszystkich stron, ale kiedyś je poskładam tylko z odpowiednią osobą;)

Tak nie rób ;) nie szukaj problemu w sobie bo oczekiwanie od kochanka szczerości to moim zdaniem minimum bez którego nic trwalszego prawa bytu nie ma a nie egoistycznewymaganie.

Cuckold to tylko zabawa ale tylko z właściwymi osobami ;)

Pierwszy krok bywa trudny ale tylko tak można do celu dotrzeć ;)

• Lubię 4
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.10.2021 o 21:02, bizon4 pisze:

Ale Ty nie wymagasz czegoś nadzwyczajnego. Oddajesz mu to, co najcenniejsze - samą siebie. A Twój mąż oddaje kogoś kogo kocha, czyli Ciebie

Bardzo dobrze to napisałeś 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, PlayRoll pisze:

Koleżanko zdradzisz jaki finał miala sprawa ? ;)

Taki że nie mamy ze sobą już kontaktu, a ja poznalam kogoś interesujacego.

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.12.2021 o 09:12, Boni&Em pisze:

Taki że nie mamy ze sobą już kontaktu, a ja poznalam kogoś interesujacego.

Czyli wszystko w jak najlepszym porządku ;) powodzenia z nowym kochankiem w takim razie życzę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miło przeczytać Twoją historię.

Kiedyś miałam podobnie na samym początku zabaw z udziałem Kochanka. Wspólnie z Mężem szukaliśmy właśnie takiej osoby do seksu i przyjaźni oraz otwartości i szczerości.

Ale z czasem i w miarę naszego doświadczenia stawaliśmy się większymi egoistami. Tutaj egoizm przywołuję jako pozytywną cechę, dzięki której nauczyliśmy się z Mężem dbać przede wszystkim o siebie nawzajem. Skupiamy się na własnych przyjemnościach, żebyśmy czuli się szczęśliwi w naszych zabawach z Kochankiem. Natomiast sferę przyjaźni i wylewności odpuściliśmy sobie całkiem, nie wymagamy tego od Kochanka ani od siebie wobec Niego. Chcemy dobrze się bawić tu i teraz, a po zabawie wracamy do własnego życia. Szanujemy życie prywatne Kochanka i jeśli sam chce, to sam nam coś o sobie opowie lub my Jemu, ale to powinno być naturalne i bez nacisku.

Moje przekonanie jest takie, żeby słuchać własnego wnętrza, być zgodnym z samym sobą, mieć dystans, większy luz, mniej analizować i po prostu dobrze się bawić.

• Lubię 6
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałam właśnie gdzie dodać ten temat ale myślę, że tutaj będzie idealnie się wypowiedzieć . 

Ja też czuje ostanio jakieś zmęczenie materiału .  

Ja nie zwracam uwagi na prywatne życie kochanka tak samo on nie zwraca na nasze . Wiemy o sobie jakies tam drobne szczegóły.

Ale zmierzam do tego, że nie czuje się przez niego szanowana ogólnie jako kobieta . Często ma głupie docinki, które docelowo mają być żartem ale wychodzą słabo i czuje się źle .  Zaznacze , że mam poczucie humoru i dystans.  

Pozatym on wcale nie wykazuje żadnej inicjatywy w niczym.  Wszystko musimy myśleć my . Miejsce , czas , spotkanie itd. Wiem , że oprócz mnie ma pełno innych kochanek z którymi się spotyka bo mi o tym mówi .  Ja mam to w nosie bo to jego sprawa ale przez to bardzo często po prostu mnie olewa .  Ja nie wymagam od niego niczego bo to tylko spotkania dla przyjemności ale czasami mógłby po prostu dac coś od siebie tak normalnie .  Powinnam się czuć dobrze A czasami mnie już irytuje to jego zachowanie, że mi się odechciewa spotkania. 

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Ale zmierzam do tego, że nie czuje się przez niego szanowana ogólnie jako kobieta . Często ma głupie docinki, które docelowo mają być żartem ale wychodzą słabo i czuje się źle . 

Moja Pani niestety miała kilka podobnych relacji, cóż większość panów liczy na "szybki numer" a nie na trwałą relację. Moja się już z tego wyleczyła i ma tylko kilkurazowe randki, ale wtedy panowie musza się GRÓBO postarać.    

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Nie wiedziałam właśnie gdzie dodać ten temat ale myślę, że tutaj będzie idealnie się wypowiedzieć . 

Ja też czuje ostanio jakieś zmęczenie materiału .  

Ja nie zwracam uwagi na prywatne życie kochanka tak samo on nie zwraca na nasze . Wiemy o sobie jakies tam drobne szczegóły.

Ale zmierzam do tego, że nie czuje się przez niego szanowana ogólnie jako kobieta . Często ma głupie docinki, które docelowo mają być żartem ale wychodzą słabo i czuje się źle .  Zaznacze , że mam poczucie humoru i dystans.  

Pozatym on wcale nie wykazuje żadnej inicjatywy w niczym.  Wszystko musimy myśleć my . Miejsce , czas , spotkanie itd. Wiem , że oprócz mnie ma pełno innych kochanek z którymi się spotyka bo mi o tym mówi .  Ja mam to w nosie bo to jego sprawa ale przez to bardzo często po prostu mnie olewa .  Ja nie wymagam od niego niczego bo to tylko spotkania dla przyjemności ale czasami mógłby po prostu dac coś od siebie tak normalnie .  Powinnam się czuć dobrze A czasami mnie już irytuje to jego zachowanie, że mi się odechciewa spotkania. 

Tutaj absolutnie wy w 100% kontrolujecie sytuacje. Mówiłaś o tym partnerowi? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, LEMY pisze:

Moja Pani niestety miała kilka podobnych relacji, cóż większość panów liczy na "szybki numer" a nie na trwałą relację. Moja się już z tego wyleczyła i ma tylko kilkurazowe randki, ale wtedy panowie musza się GRÓBO postarać.    

Ja też nie liczę na nie wiadomo co , po prostu na taki zwykły ludzki szacunek i inicjatywę z jego   strony i to wszystko . 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...