Skocz do zawartości
Ferris Buller

Dobry klimat MFM

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy przeglądam te filmiki nasuwa się we mnie wspomnienia. Kilka razy, miałem przyjemność uczestniczyć w takim układzie, gdzie mąż oglądał z boku, co robię z jego żoną. Najbardziej wspominam moment, w którym wystawiłem w trakcie zabawy dłoń w kierunku, totalnie podnieconego męża. Mówię "spluń", on patrzy na mnie wyrwany komendą jak z amoku, nie bardzo wiedząc co ma zrobić. Ja mówię "napluj mi na dłoń", splunął, mówię "więcej", kiedy już mocniej splunął, rozsmarowałem to na i tak mokrej cipce jego żony i dalej jazda :). ahhh... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...