Skocz do zawartości
Bartel

Tajemniczy klient.

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie zjawisko tajemniczego klienta? Marzy mi się taka rola ale w trochę innej formie niż to się przyjęło ;) Mam tu komunikat dla Rogaczy ale również do Hotek. Zacznę od Rogaczy: jeśli Twoja żona pracuje w miejscu gdzie ma kontakt z klientami i masz ochotę żeby ją ktoś spróbował poderwać to ja mogę być w tej roli. Możesz mi powiedzieć gdzie pracuje , podpowiedzieć co lubi a ja jako klient postaram się ją zauroczyć i przyprawić Ci większe rogi. 

A teraz dla Hotek: lubisz adrenalinę i niepewność. Sytuacja bardzo podobna do poprzedniej ale tym razem spodziewasz się takiego klienta. Z tym , że nie wiesz kiedy przyjdzie. A może nim być każdy. Masz tą niepewność. A ja postaram się subtelni i tylko dla Ciebie zauważalny sposób Cię uwieść. 

W obu sytuacjach bardzo stawiam na anonimowość Hotki. Nie musisz się obawiać , że współpracownicy zorientują się w sytuacji. Jestem taktownym gościem. Z największą delikatnością i dbałością o Twoją anonimowość podejdę do sytuacji.

Taka to moja fantazja ;)

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...