Skocz do zawartości
Hotka_z_rogaczem

Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?

Rekomendowane odpowiedzi

U nas było ich 3 lub 4. Do jednego Ona nie chce się przyznać przede mną choć powiedziała o tym przyjaciółce. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pięciu. Niestety żeby znaleźć tego odpowiedniego trzeba przejść przez sito „selekcji” - choć nienawidzę tego słowa. Chyba że ma się szczęście i trafia się za pierwszym razem. Z tej naszej sławetnej piątki,

trzech zaliczyło spotkania jednorazowe a kolejnych dwóch pozostało z nami na dłużej. Warto zaznaczyć że mówimy o o okresie ok 7 lat. 

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja miała czterech :) Byłem drugi. Raz spotkanie w hotelu i dwa razy w klubie z tym samym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, ale wydaje mi się, że bardziej niż na liczbę  partnerów warto zwrócić uwagę na jakość tych spotkań.

Ja, jako ktoś, kto spotyka się z parami praktykującymi kontrolowaną zdradę, widzę, że najbardziej satysfakcjonujące relacje opierają się nie na ilości, ale na wzajemnym dopasowaniu i głębi doświadczeń.

Z mojego punktu widzenia, para czerpie najwięcej przyjemności wtedy, gdy znajdzie kogoś, kto potrafi zrozumieć ich potrzeby, zbudować odpowiednie napięcie i stworzyć wyjątkową atmosferę.

Spotkania, które ograniczają się do „zaliczania” kolejnych liczb, często stają się mechaniczne, a w dłuższej perspektywie mogą wręcz spłycić całą przyjemność płynącą z tej formy relacji.

Warto zadać sobie pytanie – co sprawia większą satysfakcję?

Setki anonimowych, przypadkowych kontaktów, czy może mniej, ale za to bardziej intensywnych, gdzie faktycznie buduje się pożądanie, a każde spotkanie pozostawia po sobie silne wrażenia? W końcu to jakość przeżyć buduje prawdziwe emocje i napięcie, które napędza ten styl życia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Grzesiek pisze:

Ciekawy temat, ale wydaje mi się, że bardziej niż na liczbę  partnerów warto zwrócić uwagę na jakość tych spotkań.

Ja, jako ktoś, kto spotyka się z parami praktykującymi kontrolowaną zdradę, widzę, że najbardziej satysfakcjonujące relacje opierają się nie na ilości, ale na wzajemnym dopasowaniu i głębi doświadczeń.

Z mojego punktu widzenia, para czerpie najwięcej przyjemności wtedy, gdy znajdzie kogoś, kto potrafi zrozumieć ich potrzeby, zbudować odpowiednie napięcie i stworzyć wyjątkową atmosferę.

Masz takie doświadczenia, bo podświadomie szukasz takich relacji.

38 minut temu, Grzesiek pisze:

Spotkania, które ograniczają się do „zaliczania” kolejnych liczb, często stają się mechaniczne, a w dłuższej perspektywie mogą wręcz spłycić całą przyjemność płynącą z tej formy relacji.

Są i takie pary, które mają ochotę właśnie na takie podejście. Czysto mechaniczne i fizyczne "wyżycie się" . Bez cienia uczuć.

39 minut temu, Grzesiek pisze:

Warto zadać sobie pytanie – co sprawia większą satysfakcję?

I z tym się zgadzam całkowicie:)

Natomiast ten konkretny temat brzmi: "Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?" I w jego zakresie się poruszajmy 😉 Autor tematu w pierwszym poście pytał rogaczy czy sobie podliczamy ilu partnerów miała żona.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Druh. pisze:

Są i takie pary, które mają ochotę właśnie na takie podejście. Czysto mechaniczne i fizyczne "wyżycie się" . Bez cienia uczuć

Oczywiście, i absolutnie nie miałem na myśli żadnego negatywnego wydźwięku! Każdy ma swoje podejście do przyjemności, a jeśli komuś pasuje czysto fizyczna forma bez emocji – to jak najbardziej ich wybór, sam często mam " mechaniczne" podejście. Mój post był raczej lekkim przekąsem, niż oceną – w końcu najważniejsze, żeby wszyscy byli zadowoleni i bawili się tak, jak lubią!

20 minut temu, Druh. pisze:

Natomiast ten konkretny temat brzmi: "Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?" I w jego zakresie się poruszajmy 😉 Autor tematu w pierwszym poście pytał rogaczy czy sobie podliczamy ilu partnerów miała żona.

W pełni rozumiem, jaki jest temat dyskusji, i uważam, że mój wcześniejszy post absolutnie nie odbiegał od jego zakresu. Po prostu podszedłem do niego z mojej własnej perspektywy, co – wydawałoby się – powinno być w pełni akceptowalne w takiej rozmowie 😊

No, chyba że jednak obowiązuje tu jakaś tajna cenzura swobodnych wypowiedzi mieszczących się w swerze regulaminu forum 😅🤣🤣 pozdrawiam 🍻🍻

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Druh. pisze:

Masz takie doświadczenia, bo podświadomie szukasz takich relacji.

Ciekawa teoria, choć bardziej przypomina wróżenie z fusów 😜 niż faktyczną analizę. Moje doświadczenia wynikają z realnych spotkań i obserwacji, a nie z podświadomych poszukiwań.  Ale skoro tak dobrze odczytujesz ukryte pragnienia, to może podpowiesz mi, kto dziś marzy o wspólnej nocy? Zaoszczędziłoby mi to sporo czasu na poszukiwania 🤣🤣 

Teraz trochę prywaty bezpośredniej - fajnie, że życie tutaj toczy się aktywnie i można fajnie, merytoryczne porozmawiać 💪💪💪

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Grzesiek pisze:

Ciekawa teoria, choć bardziej przypomina wróżenie z fusów 😜 niż faktyczną analizę. Moje doświadczenia wynikają z realnych spotkań i obserwacji, a nie z podświadomych poszukiwań. 

Nie bez przyczyny powstało hasło: "ciągnie swój do swego". I tak, doświadczenia wynikają z realnych spotkań, ale to z kim realnie się spotykasz zależy od tego kogo i jak szukasz, jak ich weryfikujesz, itd... Nie spotykasz się w końcu z osobami które nie zapewnią Ci tego czego szukasz...

Natomiast, nie zmieniajmy proszę głównego wątku, na poboczny.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...