Skocz do zawartości
Hotka_z_rogaczem

Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja po 20 partnerce też straciłem rachubę 🙂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Tetley pisze:

Ja po 20 partnerce też straciłem rachubę 🙂

Napewno im to pochlebia.. ;)

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, parakk pisze:

Napewno im to pochlebia.. ;)

Wiecie... Może być ciężko policzyć, ale każdą osobę się jakoś tam pamięta. Mniej lub bardziej. Chcąc lub nie chcąc o niej wspominać. ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to jeszcze zależy, który mąż będzie liczył... ;)

• Lubię 8
  • Haha 4
  • Kwiatek 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięci dobrej nigdy nie miałem 🙂 a czy komuś coś pochlebia - średnio mnie to interesuje 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.10.2021 o 10:10, Hotka_z_rogaczem pisze:

Witam :) mam pytanie czy gdzies tam podsunowujecie sibie ilu Panów już miało okazje zanurzyć kutasa w cipce Waszych żon ? U mnie zliczając wychodzi przy 2 letnim stażu około 70 panów zaliczyło już moją żonę :)

jestem pod wrażeniem, musisz być dumny z zony, teraz o czym innym nie będę myślał, tylko jak być 71:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ten moment tylko jeden 🙂 czarny bull ale jak na moje to nie wytrzymał ciśnienia i dosyć szybko było po akcji 🙂

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.10.2021 o 10:10, Hotka_z_rogaczem pisze:

Witam :) mam pytanie czy gdzies tam podsunowujecie sibie ilu Panów już miało okazje zanurzyć kutasa w cipce Waszych żon ? U mnie zliczając wychodzi przy 2 letnim stażu około 70 panów zaliczyło już moją żonę :)

wydaje mi się, że to pytanie jest źle postawione, co w sytuacji, gdy przez rok żona miała tylko jednego kochanka ale za to dwa razy w tygodniu?

odpowiemy, że jeden, czy 100?

pytanie winno brzmieć ile obcych kutasów gościło w cipkach Waszych żon

w naszym przypadku jest to co najmniej 137 ale przez około 20 lat z 4ro letnia przerwą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...