Skocz do zawartości
Hotka_z_rogaczem

Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona miała trzech kochanków z tej trójki został jeden zaufany z którym spotyka się do dzisiaj

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do czasu bycia razem 12, od czasu bycia razem 6, od rozstania - powiadają że dużo :) 

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas Hotka miala 5 bullow. Raczej idziemy na jakosc nie na ilosc. z obecnym bullem po prostu eksplorujemy caly temat.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mi się wydaje, było tylu partnerów ilu sama chciała mieć. I jedna uwaga do tego tematu. Raczej żaden jej nie przeleciał. Zatem chyba spamuję, bo nie w temacie zajmuję głos. on

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Żona nie miała nikogo poza mną.. dziwi mnie to, ponieważ jakby to powiedzieć/napisać, nie mam jej zbyt wiele do zaoferowania ;) dlatego usilnie ją namawiam, żeby spróbowała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, mat135 pisze:

Moja ma jednego jak na razie

Zawsze od czegoś trzeba zacząć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed naszym związkiem dużo, bo w młodym wieku dorabiała sobie z koleżanką na imprezach na fajki itp. Głównie starsi od niej chętnie sponsorowali młodsze laski. Najczęściej robiła im lodziki + macanie, całowanie i tym podobne mizianie. Rzadziej seks waginalny. A jak jesteśmy w związku, to może 20? Jednak nie mam praktycznie żadnego nadzoru nad jej cipką czy ustami, więc może być więcej. Aczkolwiek tak jak wspomniała Dragonfly, kobiety chyba z reguły nie liczą lub przestają po pewnym czasie. Zresztą panowie mający kilkadziesiąt partnerek seksualnych za sobą, też zapewne już zaczynają się gubić i przestawać dokładnie liczyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...