Skocz do zawartości
Hotka_z_rogaczem

Ilu było partnerów którzy przelecieli Wasze żony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) mam pytanie czy gdzies tam podsunowujecie sibie ilu Panów już miało okazje zanurzyć kutasa w cipce Waszych żon ? U mnie zliczając wychodzi przy 2 letnim stażu około 70 panów zaliczyło już moją żonę :)

• Lubię 13
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, moja Pani miała do tej pory 59 kochanków . Mało ? dużo ? Sam nie wiem .

• Lubię 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak czytam ten temat i zastanawiam się o czym ta ilość partnerów ma świadczyć? Czy patrzycie na to pod kątem "im więcej tym lepiej" a jeżeli tak to z czego to wynika?

Dla mnie osobiście duża ilość bardziej świadczy o problemach ze znalezieniem kogoś właściwego choć oczywiście rozumiem, że są osoby dla których liczy się ilość i jeżeli jest to świadoma decyzja partnerki to spoko. Sam "zmieniam kochanki jak rękawiczki" tj. raz na kilka lat a przynajmniej tego staram się trzymać ;) 

Do przemyśleń dodaje też bardziej merytoryczny wątek:

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jejku. Sama nigdy nie liczyłam z iloma mężczyznami do tej pory się zabawiałam. @skrzat tym bardziej nie będzie wiedział jaka to liczba. I nie chodzi o to , że aż tylu ich było. Poprostu mało ważne to dla nas.

Poszukiwania, chwilowe kaprysy, podnieta. Kto by się skupiał na cyferkach?

A czy w licznik wchodzą też kochanki i osoby trans? 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A już wiem. Chodzi o to ilu mężczyzn miało okazję "zanurzyć kutasa". Dlatego kobiety z licznika odpadają. Chyba, że bawimy się straponem.

A biorąc na serio tytuł wątku, to do tej pory nikt mnie nie przeleciał. Wychodzi na to, że jestem dziewicą :wstyd:

• Lubię 4
  • Haha 7
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako hotka żona miała 3 . A ogólnie z tego co wiem to 23

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Wichura pisze:

A ja tak czytam ten temat i zastanawiam się o czym ta ilość partnerów ma świadczyć? Czy patrzycie na to pod kątem "im więcej tym lepiej" a jeżeli tak to z czego to wynika

Jest to swojego rodzaju kink, niektórych kręci fakt, że ich partnerka miała "wielu" w łóżku. 

Zapewne ilu takich "kinkiarzy" tyle odpowiedzi na to pytanie. Mi bardziej nie staje, gdy żona do jej ilości partnerów dojdzie kilku nowych na przestrzeni roku czy wizyty w swingers clubie ^^ bardziej mnie kręci otwartość, bo któż wie czy w ciągu np najbliższego miesiąca nie pozna kolejnego Pana na stały układ lub też spontanicznie-jednorazowo nie spotka się z jakimś abstyfikantem. A typowe nabijanie "licznika" dla samej ilości, może zabijać radość z samego seksu.

• Lubię 9
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...