Skocz do zawartości
Hotka_z_rogaczem

Co rogacz robi podczas gdy jego żona jest z innym

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie panowie rogacze :) pytanko do Was, co robicie , czym sie zajmujecie podczas gdy Wasze ukochane żony oddają się w tym  czasie innemu mężczyznie :) ?

Ja przeważnie zostaje w domu  ogarniam mieszkanie,  opiekuje się dziećmi i staram się skupić na tym co robię chociaż mysli mam bardzo rozbiegane, zwłaszcza na temat tego co aktualnie może robić moja żonka,  czasami nerwowo parrze na telefon czy coś mi posłała,  czasami moja Hotka zakłada mi klatkę i korek analny oraz każe chodzić  w jej bieliznie do jej powrotu, mam za zadanie wtedy sprzątać mieszkanie ale ta opcja jest gdy dzieci sa u dziadków :D. Dzisiaj moja zona ma około południa spotkanie z nowym kochankiem a ja aktualnie krzątam się po mieszkaniu :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Hotka_z_rogaczem pisze:

pytanko do Was, co robicie , czym sie zajmujecie podczas gdy Wasze ukochane żony oddają się w tym  czasie innemu mężczyznie :) ?

Dokładnie tym samym czym się zajmuję w każdy inny wieczór gdy gdziekolwiek wychodzi. Bez różnicy :) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubię pisać relacje na bieżąco na facebuku, lub leżę w łóżku i czekam na SMS. 17 lat jestem rogaczem i każde spotkanie przezywam tak samo. czekam na wiadomość czy zalał ją, czy miała orgazm, czy zrobiła mu loda czy pozwoliła mu wejść w dupkę czy wytrysnął jej w usta itd.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, rogaczzwyboru pisze:

ja lubię pisać relacje na bieżąco na facebuku, lub leżę w łóżku i czekam na SMS. 17 lat jestem rogaczem i każde spotkanie przezywam tak samo. czekam na wiadomość czy zalał ją, czy miała orgazm, czy zrobiła mu loda czy pozwoliła mu wejść w dupkę czy wytrysnął jej w usta itd.

Oj tak, też oczekuje takich wiadomości a jak ich nie dostaje to wypytuję o to po Jej powrocie :) słuchając opowieści mojej żonki czesto klęcze przed nią i wącham wtedy jej dziurki, lub robi mi napój w kieliszku siusiajac do niego i kazując go pić i walić konia wtedy tak jak to było ostatnio :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze czekam grzecznie z zamkniętym kutaskiem w klatce, co jakiś czas dostaje zdjęcia albo krótkie filmiki z zabawy, po powrocie Pani czyszczę pozostałości po kochanku.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najczęściej albo pracuje albo gram xd

Nie mam żadnych myśli rogatych podczas spotkań mojej Hotki, bo bym jeszcze headshota dostał. 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam takich problemów ponieważ moja Pani nie wyobraża sobie spotkań bez mojego udziału. Nawet gdyby się zdażyło to tak samo jak @Wichura i @Elem podchodzę do tematu. To się nazywa chyba "otwarty związek" bo ja też mam "wolną rękę". Na spotkaniach moja Pani była już przez jakiś czas sama z innym ale żadnej "gorączki" nie czułem. Pełne zaufanie i akceptacja sytuacji. Relacja z takich sytuacji w których nie uczestniczyłem jest tylko zapalnikiem do ognia który póżniej wybucha.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogarniam dzieci i mieszkanie. Uwielbiam składać ciuszki i bieliznę żony które przymierzała przed wyjściem 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.10.2021 o 09:29, Hotka_z_rogaczem pisze:

czym sie zajmujecie podczas gdy Wasze ukochane żony oddają się w tym  czasie innemu mężczyznie :) ?

Zakładając, że w spotkaniu nie uczestniczę - zwykle tym, co akurat miałem w planach. Chyba, że dostanę jakąś wiadomość ze spotkania?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...